Monday 14 December 2015

Yeni Bir Hayat Yarışması Yarışmacıları - Yeni Bir Hayat Yarışması Başvuru Formu

Yeni Bir Hayat Yarışması
Hayatını değiştirmek isteyen yarışmacılar için yeni bir yarışma başlıyor. Show Tv ekranlarında başlayacak olan Yeni Bir Hayat yarışması yarışmacıların sadece hayatını değil dış görünümünü, duruşunu tavrını her şeyini değiştiriyor. 14 yarışmacının yer alacağı yarışma da 7 kız 7 erkek yer alacak. 14 yarışmacı zorlu bir kampa girecek ve değişimi başlatacaklar bu değişim sürecinde zorlu kampta başaran yarışmacı büyük ödülün sahibi olacak.

Peki bu yarışmanın diğer yarışmalardan farkı ne yarışmacılara ne gibi bir değişiklik katacak. İşte katacağı o değişiklikler dış görünüşü, duruşu, tavrı, vücut dili ve hatta hayata bakış açısı değişecek. Hayatını değiştirmek isteyen yarışmacılar değişime önce kendisi ile başlayacak her şeyi değişen yarışmacılar bir de evde kalabilmek için savaşacak. Farklı dünyalar ve farklı yaşamların yer alacağı yarışmada hepsinin tek ortak noktası değişmek istemesi ve değişimi en iyi şekilde başaran yarışmacı yarışmanın galibi olacak.

Bir ev, farklı 2 yaşam alanı, 7 erkek ve 7 kadın, 14 aday birbirinden ünlü eğitmenler eşliğinde sıra dışı bir değişim sürecine başlayacak. Bu değişim sürecinde yarışmacıları bir çok zorluk bekliyor. Peki ekranların yeni yarışması Yeni Bir Hayat yarışması ne zaman başlayacak. Yarışmacılar nasıl bir eleme sisteminden geçecek ve nasıl başvurabilirsiniz.

Peki Yeni Bir Hayat yarışmasının yarışmacıları kimler? Yarışmacılar belli olduğunda sitemizde bulabilirsiniz.
Yeni Bir Hayat yarışmasına nasıl başvurabilirim diyorsanız başvuru formu için aşağıda ki linki tıklayınız.

Yeni Bir Hayat Başvuru Formu İçin Tıklayınız





yeni bir hayat yarışması yarışmacıları, yeni bir hayat yarışması başvuru formu, yeni bir hayat yarışmasına nasıl başvurabilirim, yeni bir hayat yarışması ne zaman başlıyor, yeni bir hayat yarışması nasıl bir yarışma

No comments:

Post a Comment