Saturday 12 December 2015

Big Brother Kim Elendi 12 Aralık Cumartesi

Big Brother Kim Elendi 12 Aralık Cumartesi
Star ekranlarında bomba gibi başlayan ve 16 yarışmacının 100 gün bir evde kaldığı Big Brother Türkiye yarışması bu akşam eleme gecesiyle ekranlara geliyor. Big Brother Türkiye haftanın finalinde kim elendi sorusu yanıt bulacak. Yarışma saat 20:00'da seyirci ile buluşacak ve haftanın finalinde yarışmadan ayrılan isim belli olacak. Elemeye kalan isimler geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Bu isimler Gülşen,Onur ve Gökçen olmuştu. İpte asılı kalma oyununu kazanan isim ise Sinan olduğu için evin lideri bu hafta o oldu. Oylamada eşitlik olması sebebiyle elemeye kalan iki isimden birini seçme görevi Sinan'ın oldu.

GÜLŞEN Elendi...

Big Brother Türkiye 2. haftasında ev halkının kararıyla eleme listesine Gökçen,Onur,Gülşen ve Oktay'ın isimleri yazıldı. Seyirciden en az alan isim eve ve 1 milyon liraya veda edecek. Artık eleme başladı sizde desteklediğiniz yarışmacıya oy vererek yarışmada kalmasını sağlayabilirsiniz. Eleme listesine girenleri ise arkadaşları teselli etti. Oylamada Gökçen,Onur ve Gülşen oyları belli olduktan sonra dördüncü kişide oylama eşitliği yaşandı. Yani Oktay ve Yasin eşit oranda oy aldılar. Bu iki isimden kimin eleme listesine gireceğine ise evin lideri Sinan karar verdi.

Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı:
Big Brother dokunulmazlık oyunu kum taşıma oyunu oldu elemeye kalan 4 isimden birisi dokunulmaz olacak ve elenmekten kurtulacak. Onur,Oktay,Gökçen ve Gülşen arasında yani elemeye kalan kişiler arasında yapılan oyundan bir kişi evde kalmayı garantileyecek

Dokunulmazlık Oyununu Kazanan İsim : OKTAY oldu

Big BRother Türkiye 2. Hafta Eleme Listesi 
Gökçen 
Onur 
Gülşen 
Oktay 

Elenen İsim : GÜLŞEN 
Haftanın Lideri : SİNAN 

Merakla bekleyiş bu akçam elenen ismin açıklanması ile son bulacak. Evde yaşanan olaylardan birisi olan Arsel ve İdil yakınlaşması aşka mı dönüşüyor gibi soruları akıllara getirdi. Seyirci İdil ile Arsel sevgilimi soruları detaylarını öğrenmek istedi. Bir sonra ki haberlerimizde Arsel ve İdil arasında ki ilişkinin detaylarını vereceğiz. Gece gündüz evde değişik olaylar meydana geliyor ayrıca Big Brother Türkiye yarışması online olarak Youtube üzerinden canlı olarak izlenebiliyor.


big brother kim elendi,12 aralık cumartesi, 12 aralık big brother kim elendi,big brother türkiye kim elendi,big brother 12 aralık kim elendi,cumartesi big brother kim elendi,big bradır kim elendi,12 aralık

No comments:

Post a Comment