Saturday 12 December 2015

Kısmetse Olur Gürkan Kimdir, Gürkan Boy Kilo Fotoğrafları

Kısmetse Olur Gürkan Kimdir, Gürkan Boy Kilo Fotoğrafları
Kanal D ekranlarında başlayan ve ilk günden bu yana büyük bir heyecanla izlenen yarışma da yer alan 7 erkek ve 7 kızdan oluşan yarışmacılar evin içinde birbirleri ile vakit geçiriyorlar ve aralarında aşk ilişkisi kurmaya çalışıyorlar. bizde sizlere bu haberimizde Gürkan kimdir kaç yaşında gibi soruların cevaplarını vereceğiz. Kısmetse Olur yeni yarışmacısı Gürkan hakkında merak edilenler aşağıda sizlere sunuldu. 12 Aralık Kısmetse Olur yeni yarışmacısı Gürkan eve girer girmez dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Yarışmanın finalinde de ise bir çift evlenerek büyük ödülün sahibi olacak. Bilindiği üzere Kısmetse Olur haftanın finalinde yarışmadan ayrılan bir isim belli oluyor ve ardından hemen eve yeni dahil olacak olan kişi belli oluyor. Eve giriş yapan yeni yarışmacı vakit kaybetmeden diğer yarışmacılar ile tanışmaya başlıyor. Olaylara ve ev halkına adapte olmaya çalışan yeni yarışmacı soruların hedefi oluyor. Bu gün ise elemeden sonra son olarak yarışmaya yeni katılan isim Gürkan oldu. Seda Akman sunumuyla gerçekleştirilen ve Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan yarışma büyük ilgi görüyor.

Kısmetse Olur Gürkan Kimdir
12 Aralık Cumartesi Kısmetse Olur yarışmasına yeni gelen yarışma olan Gürkan hakkında merak edilenlere kısaca göz atmak için sizlere bilinen bilgileri bir araya getirdik. Detaylı bilgiler daha sonra öğrenildiğinde sizlere buradan bildirilecektir. Genel olarak Gürkan mesleği ve yaşı memleketi gibi klasik genel hatlarına bir göz atalım ; Annesi Yunanistan göçmeni. Sürekli Amerika'ya gidip geliyor.

Yaş : 33
Boy : 1.73
Kilo : 68
Meslek : Futbolcu
Doğum Yeri : Sivas


KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI 

Kısmetse Olur Nurçin Kimdir
Kısmetse Olur Dani Kimdir
Kısmetse Olur Erdem Kimdir
Kısmetse Olur Mehtap Kimdir
Kısmetse Olur Ayça Kimdir
Kısmetse Olur Serhan Kimdir
Kısmetse Olur Emre Kimdir
Kısmetse Olur Melis Kimdir
Kısmetse Olur Cansel Kimdir 
Kısmetse Olur Eser West Kimdir
Kısmetse Olur Murat 
Kısmetse Olur Tankut
Kısmetse Olur Duygu
Kısmetse Olur Ercan

kısmetse olur gürkan kimdir, kısmetse olur gürkan nereli, kısmete olur gürkan kaç yaşında, gürkan boy kilo, kısmetse olur gürkan boyu kilosu, kısmetse olur gürkan,kismetse olur gürkan mesleği

No comments:

Post a Comment