Wednesday 16 December 2015

Kırgın Çiçekler Dizisi Cemre Kimdir, Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kırgın Çiçekler Dizisi Cemre Kimdir, Boy Kilo ve Fotoğrafları

Ekranların sevilen dizilerinden birisi olan Kırgın Çiçekler dizisinde rol alan ve Cemre karakterine can veren Hazar Motan seyirci tarafından beğenilen oyuncular arasında yerini aldı. Bizde sizlere bu haberimizde Kırgın Çiçekler Cemre boy kilo ve kaç yaşında gibi soruların yanıtlarını vereceğiz. Atv'nin en iddialı dizilerinden birisi olan Kırgın Çiçekler büyük ilgi ile izlenen ve bu sezonun başarılı isimlerinden birisidir..Hazar Motan dizide canlandırdığı Cemre karakteri ile şu sıralar adından sıkça söz ettirmekte.

Oyuncu kadrosunda başarılı isimler yer veren dizinin oyuncuları baş rollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Nil Keser, Aleyna Solaker, Derya Artemel gibi başarılı bir çok oyuncudan oluşuyor. Her bölümü ile gündeme bomba gibi düşen dizinin konusu da izleyenler tarafından beğeniliyor. Kırgın Çiçekler Cemre fotoğrafları da haberimizin devamında sizlerle paylaşılacak.

Kırgın Çiçekler Dizisi Cemre Kimdir
HAZAR MOTAN KİMDİR 
Hazar Motan, 13 Aralık 1990 yılında Ankara’da doğmuştur. Lise eğitiminden sonra Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü’ne girdi. Hazar Motan oyunculukla küçük yaşlarda tanıştı ve 1997 yılında vizyona giren Yanlış Saksının Çiçeği adlı sinema filminde çocuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıktı. 2004 yılında Damatlık Şapka adlı kısa filmde rol aldı ve bu kısa filmde Güllü rolünü canlandırdı. 2007 yılında Bizim Evin Halleri adlı dizide rol alan Hazar Motan 2009 yılında Hesaplaşma adlı dizide boy gösterdi.

Hazar Motan Yaşı: 25
Hazar Motan Boyu: 1.65
Hazar Motan Kilosu:  57
Hazar Motan Saç Rengi: Koyu Kahve 
Hazar Motan  Göz Rengi: Mavi

Rol Aldığı Dizi ve Filmler: 
1997 – Yanlış Saksının Çiçeği (Sinema Filmi)
2004 – Dramatik Şapka (Güllü) (Kısa Film)
2007 – Bizim Evin Halleri (TV Dizisi)
2009 – Hesaplaşma (TV Dizisi)
2014 – Paşa Gönlüm (Elvan) (TV Dizisi)
2014 – Diğer Yarım (TV Dizisi)
2015 – Kırgın Çiçekler (Cemre) (TV Dizisi)

Kırgın Çiçekler Oyuncu Kadrosu
- Hazar Motan (Cemre)
- Derya Artemel (Mesude)


kırgın çiçekler cemre,cemre kimdir,kırgın çiçekler cemre kimdir,cemre gerçek adı,kirgin cicekler cemre kaç yaşında,cemre kaç yaşında,kırgın çiçekler cemre boy kilo,kırgın çiçekler cemre fotoğrafları,hazar motan kimdir

No comments:

Post a Comment