Sunday 13 December 2015

Hayat Mucizelere Gebe İnci Kimdir, Boy Kilo Gerçek Adı

Hayat Mucizelere Gebe İnci Kimdir, Boy Kilo Gerçek Adı
Kanal D ekranlarının en yeni dizilerinden birisi olan Hayat Mucizelere Gebe İnci karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Her pazar saat 20:00'da seyirci ile buluşan dizi oyuncu kadrosu ile adından söz ettiriyor. Hayat Mucizelere Gebe İnci kimdir kaç yaşında boyu ve kilosu gibi soruların yanıtlarını her zaman olduğu gibi yine bizde bulacaksınız. Konusu olarak diğer dizilerden farklılık göstererek kendi seyircisini oluşturdu.

İnci kimden hamile kaldı sorusu ise diziyi izleyenlerin ilk merak ettiği konulardan birisi oldu. Evli olmayan fakat hamileliğine hem kendisi hemde ailesi bir türlü alışamayan aile bu konunun sırrını çözmeye çalıştı. Garsonluk yapan İnci arkadaş çevresinde de sevilen bir kişidir. İnci Serhat'a aşık fakat ve aralarında yolunda giden bir aşk vardır. Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği dizinin senaryosunu yazan isim ise Meryem Gür oldu. Yapımcı ise Fatih Aksoy.

Yapım: Medyapım
Yapımcı: Fatih Aksoy
Uygulayıcı Yapımcı: Serpil Güler
Yönetmen: Kerem Altuğ
Senaryo: Meryem Gür
Görüntü Yönetmeni: Barış ışık
Sanat Yönetmeni: Melih Boragan
Oyuncular: Damla Colbay (İnci), Hande Ataizi (Süheyla), Yiğit Dikmen (Engin), Yusuf Akgün (Serhat), Erkan Sever (Suat), Burcu Binici (Didem), Demet İyigün (Gönül), Murat Kapu (Cenk)

Hayat Mucizelere Gebe İnci Kimdir
Damla Colbay Kimdir 
Hayat Mucizelere Gebe İnci rolü son günlerde adından söz ettiren Damla Colbay tarafından canlandırılıyor. 1992 yılında İzmir'de doğmuştur ve daha önce ilk oyunculuk deneyimi olan Kara Para Aşk dizisinde rol almıştır. Konservatuar mezunudur.

Doğum Tarihi : 14 Ocak 1993
Yaşı : 22
Doğum Yeri : İzmir
Burcu : Oğlak
Boyu : 170 cm
Kilosu : 55 kg
Göz Rengi : Kahve Rengi



hayat mucizelere gebe inci, inci kimdir,boy kilo,gerçek adı,hayat mucizelere gebe inci kimdir,hayat mucizelere gebe inci gerçekte kimdir,hayat mucizelere gebe inci boyu kilosu

No comments:

Post a Comment