Sunday 27 December 2015

Nur Bozar'ın Bebeğinin Fotoğrafları, Nur Bozar Doğum Yaptı

Nur Bozar'ın Bebeğinin Fotoğrafları, Nur Bozar Doğum Yaptı
Ekranların en uzun soluklu moda yarışmasının Bu Tarz Benim yarışması ile adını duyduğumuz Nur Bozar kendisinden uzun süre söz ettirmişti. Hem giyim tarzı ile hemde yarışmada ki duruşu ile kısa sürede ilgiyi üzerine çekmiş en iddialı isimlerden birisi olmuştu. Yarışmadan kendi isteği üzerine ayrışması akıllara acaba dizi teklifi mi aldı sorusunu getirmişti. Daha sonra öğrenilen bilgiye göre Nur Bozar'ın evlilik için yarışmadan ayrıldığı öğrenilmişti.

Nur Bozar hamileliğini daha önce buradan sizlere duyurmuştuk. Şimdi ise sizlere Nur Bozar'ın bebeğinin fotoğraflarını sizlere vereceğiz. Tüm sevenleri tarafından merak edilen konulardan birisi ise Nur Bozar çocuğunun adını ne koydu olmuştu. Geçtiğimiz gün doğum yapan Nur kızının adını KUMSAL koydu.

Nur Bozar Kızının Adını Ne Koydu ?
Nur Bozar hamileliğini sosyal medya üzerinden paylaştığı bir fotoğrafa ''bu fotoğrafta aslında üç kişi var'' notunu düşmesi ile sevenlerine duyurmuştu. Hayranları bu haber çok sevinmişti. Böylece yarışmadan neden ayrıldığının da sebebi netlik kazanmıştı. Şimdi ise doğum fotoğrafları ve kızının adını Kumsal koyması ile yeniden gündemde.



nur bozar,doğum,kızının adı ne,fotoğrafları,doğurdu mu,kızı mı oldu oğlu mu,nur bozar bebeği,burun bebeği,bebeğin fotoğrafları

No comments:

Post a Comment