Tuesday 15 December 2015

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm Neler Oldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölüm Neler Oldu

Atv ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan ve bu sezona damga vuran dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile yine gündeme damga gibi düştü. Hem oyuncu kadrosu hemde konusu ile ekran başındakileri kendisine bağlayan dizi büyük ilgi görüyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde yaşananlar ise merak edilenler arasında oldu. İzleyemeyenler veya kaçıranlar için Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz özet bilgileri buradan sizlere aktaracağız. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Deniz Seki sahneleri ile son bölümü 15 Aralık Salı akşamı saat 20:00'da Atv ekranlarında olacak. Oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır gibi usta isimlerin yer aldığı dizi diğer dizilerden büyük farklılık göstererek bir adım önde başlamıştı. Bir dizinin tutması için oyuncu kadrosunda usta ve tanınmış oyuncuların yer alması büyük avantaj oluyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 15. Bölüm Özeti
Meryem Çakırbeyli içeride zor günler geçiriyor kızı ise dışarıda farklı mücadeleler veriyor. Nazlı'nın hamile olmasına yorum yapan Zeyno babasına '' Emin ol ki aklından geçiyordur, Şu Nazlı çocuğu doğurur ben çocuğu alır getiririm burada sizinle beraber büyür. O zaman ben o çocuğu boğar gider annemle beraber içeride yatarım haberin olsun'' dedi.

Nazlı ise Hızır Çakırbeyli ile konuşmasında '' Çocuklarının hepsini sevebilir bir insan ama bir erkek sadece tek bir kadını sever'' dedi. Deniz Seki ile olan sahnelerde ise Meryem Çakırbeyli dertleşmesi dikkat çekti. Deniz Seki Meryem Çakırbeyli sahnesinde ise geçen diyalog da Deniz Seki şu sözleri söyledi '' Cehennem sadece acı çektiğimiz yer değildir, cehennem aslında acı çektiğimizi kimsenin duymadığı yerdir '' dedi. Ve sahnelerden birinde dizinin adı ile aynı ada sahip olan şarkıyı söyledi. Deniz Seki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz şarkısı bu bölümde dikkat çeken anlardan oldu.

Hızır Çakırbeyli karısının içeride olmasının sebeplerini ve sorumlularının peşine düşüyor. Çakır ''Karımın şu anda içeride olmasının nedeni Nevzat, dışarıda olmamasın nedeni de sensin'' dedi


eşkiya dünyaya hükümdar olmaz,neler oldu,son bölüm,özet,yaşananlar,eşkiya dünyaya hükümdar olmaz özet,deniz seki sahneleri

No comments:

Post a Comment