Tuesday 29 December 2015

Alina Boz ve Leyla Tanlar - Kim Ne Derse Desin Şarkısı O Ses Türkiye Yılbaşı

O Ses Türkiye Yılbaşı Alina Boz ve Leyla Tanlar - Kim Ne Derse Desin Şarkısı
Yeni yılın ilk saatlerini Tv8 ekranlarında O Ses Türkiye ile karşılayan seyirci yarışmada ki ünlüler ile keyifli dakikalar geçirecek. Birbirinden ünlü isimler O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde sahnede şarkı söyleyecekler. Paramparça dizisinin iki genç ve güzel ismi de sahnede şarkı söyleyen ünlüler arasında yer alacaklar. Milyonların sevgilisi olan ve hem oyunculukları hemde güzellikleri ile dikkatleri üzerilerine çeken Alina Boz ile Leyla Tanlar O Ses Türkiye sahnesinde şarkılarını söyleyecekler. Alina Boz O Ses Türkiye Yılbaşı performansı merakla beklenen konular arasında yerini aldı.

Aşağıda Alina Boz ile Leyla Tanlar'ın O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde söyledikleri şarkıyı dinleyebilirsiniz. Paramparça Hazal ile Cansu sahnede Kim Ne Derse Desin şarkısını söylediler. İki oyuncununda hayranları bu performansı oldukça çok beğendiler.


Kim Ne Derse Desin Şarkısı Sözleri
Kim ne derse desin aşk için
Önce hoş sonra boş gelir
Her seferinde canım yanar
Aşk bana yalan gelir

Doğrusunu sence kim bilir
Aşk nedir nerdedir
İnanmaktır diyorsan bana
Zor gelir çok zor gelir

Başrolde çoğu zaman bir kadın
Peşinde bir erkek adım adım
Dünyanın kanunu besbelli
Söyler hep aynı şeyi, aynı şeyi

Kim ne derse desin aşk için
Önce hoş sonra boş gelir
Her seferinde canım yanar
Aşk bana yalan gelir


alina boz, alina boz o ses türkiye, kim ne derse desin, leyla tanlar, muzik, o ses türkiye alina boz, o ses türkiye hazal, o ses türkiye leyla tanlar, o ses türkiye yılbaşı, şarkı söyledi

No comments:

Post a Comment