Monday 28 December 2015

Paramparça Gülseren Diziden Neden Ayrılıyor, Nurgül Yeşilçay Diziden Neden Ayrıldı

Paramparça Gülseren Neden Diziden Ayrıldı
Geçen sezonun en iddialı yapımı olan Paramparça her hafta reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizi her bölümü ile olay oldu, oyuncuları ve konusu ile dikkatleri çeken dizi bu aralar sette ki kavgaları ile gündeme geliyor. Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın paylaştığı dizinin setinde neden kavga çıktı. Kavganın sonucunda neler oldu, başrol oyuncuları neden birbiri ile konuşmuyor ve en önemlisi Nurgül Yeşilçay diziden ayrılacak mı? Bütün bu soruların cevabı haberimizin içinde detayları ile yazacak.

Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay Neden Kavga Etti
Erkan Petekkaya'nın öpüşme sahnelerine olan tepkilerini hemen hemen herkes bilir. Yakışıklı oyuncu bu sahnelerde oynamayı istemediğini defalarca belirtmişti. Dizi için böyle bir sahne çekimi sırasında Erkan Petekkaya, bu sahneleri istemediğini yine söyleyerek ortamın gerilmesine neden olmuş Nurgül Yeşilçay'da bu sahneler çekilecek diye çıkışmış. Ancak yakışıklı aktör güzel oyuncuya öyle bir cevap vermiş ki iki oyuncunun birbirine girmesine sebep olmuş. Erkan Petekkaya'nın Nurgül Yeşilçay'a verdiği cevap "Ne kadar öpüşme meraklısı birisin" demesi bombanın fitilini ateşlemiş.

Nurgül Yeşilçay Paramparça'dan Kaçıncı Bölümde Ayrılacak
İki oyuncu sette soğuk rüzgarlar esmesine sebep olmuş ve güzel oyuncunun diziden ayrılacağı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu haberlerden sonra gözler Nurgül Yeşilçay'a çevrildi, güzel oyuncu diziden ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili açıklamasını bulundu ve açıklaması şöyle oldu;
Dizi ile anlaşmam 52. bölüme kadardı diyen Nurgül Yeşilçay 52. bölümde diziden ayrılacağını açıkladı.

Üç haftadır dizide bir araya gelmeyen iki usta oyuncu yeni bölümde montajla bir araya getirilecekler. Aralarında ki tartışmadan sonra hiç bir şekilde yan yana gelmeyen iki oyuncunun aralarında ki soğukluk sete yansıdı ve sonunda da Nurgül Yeşilçay diziden ayrılma kararı aldı. 5 Bölüm sonra Gülseren karakteri diziden ayrılacak peki sevilen karakter diziden nasıl ayrılacak. Gülseren karakterinin diziden ayrılması dizinin reytinglerini nasıl etkileyecek. Bütün bunların cevabını ilerleyen bölümlerde izleyip göreceğiz.



paramparça gülseren diziden neden ayrılıyor. nurgül yeşilçay paramparçadan ayrılacak mı, nurgül yeşilçay paramparçadan niye ayrılıyor. paramparça gülseren diziden neden ayrıldı, paramparça gülseren diziden çıkıyor mu, nurgül yeşilçay diziden ayrıldı mı

No comments:

Post a Comment