Saturday 26 December 2015

Kısmetse Olur Nur Kimdir, Kaç Yaşında ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Nur Kimdir, Kaç Yaşında ve Fotoğrafları
Ekranların sevilen yarışması Kısmetse Olur her hafta olduğu gibi bu haftada dop dolu. Bilindiği üzere haftanın finallerinde elenen yarışmacıların yerine önceden iki yarışmacı geliyordu şimdi ise değişen leme sistemi ile bir yarışmacı dahil oluyor. Kısmetse Olur Nur kimdir kaç yaşında gibi soruların cevaplarını arayan okurlarımız için bu haberimizi hazırladık. Elenen ismin gitmesi ile bir yarışmacı yarışmaya dahil oldu ve ortama alışmaya çalıştı.

Yarışmanın finalinde de ise bir çift evlenerek büyük ödülün sahibi olacak. Bilindiği üzere Kısmetse Olur haftanın finalinde yarışmadan ayrılan bir isim belli oluyor ve ardından hemen eve yeni dahil olacak olan kişi belli oluyor.7 erkek ve 7 kızdan oluşan yarışmacılar evin içinde birbirleri ile vakit geçiriyorlar ve aralarında aşk ilişkisi kurmaya çalışıyorlar. bizde sizlere bu haberimizde Nur kimdir kaç yaşında gibi soruların cevaplarını vereceğiz.

Kısmetse Olur Nur Kimdir
19 Aralık Cumartesi Kısmetse Olur yarışmasına yeni gelen yarışma olan Nur hakkında merak edilenlere kısaca göz atmak için sizlere bilinen bilgileri bir araya getirdik. Detaylı bilgiler daha sonra öğrenildiğinde sizlere buradan bildirilecektir.

Yaş : 23
Boy : 1.72
Kilo : 63
Meslek : Öğrenci
Doğum Yeri : İzmir



kısmetse olur nur kimdir,nur kaç yaşında,kısmetse olur nur nereli,kısmetse olur nur nereli,nur boy kilo,kısmetse olur nur boy kilo ,kismetse olur nur fotoğrafları,kısmetse olur yeni gelen gelin adayı, kısmetse olur nur kaç yaşında,

No comments:

Post a Comment