Monday 14 December 2015

Galatasaray Avrupa Ligi Rakipleri 14 Aralık 2015

Galatasaray Avrupa Ligi Rakipleri 14 Aralık 2015
Merakla beklenen Uefa Avrupa Ligi kura çekimleri tüm futbol severlerin takip ettiği konulardan birisi oldu. 14 Aralık Pazartesi saat 14:00 ' çekilecek olan kurada Galatasaray'ın rakipleri belli olacak. Galatasaray Uefa rakipleri kimler olacak bizde sizler gibi merak içerisinde bekliyoruz. Kura çekilir çekilmez sonuçlar belli olunca anlık olarak buradan sizlere duyurulacaktır.

Galatasaray 2. torbada yer alıyor ve İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak olan kura da rakiplerini bekliyor. Fenerbahçe ve Galatasaray aynı torbada yani 2. torbada yer alıyorlar. Türk futbolunu ve ülkemizi temsil edecek olan bu iki takım ve taraftarları rakiplerini bekliyor. Rakiplerimiz belli olunca anında buradan izlere duyuracağız.

Çift maç eleminasyon sistemine göre oynanacak turda aynı ülke takımları birbirleri ile eşleşemeyecek. Ayrıca, UEFA Yönetim Kurulu'nun kararı gereği Ukrayna ve Rusya takımları da birbirleriyle karşılaşmayacak.

Galatasaray Avrupa Ligi Rakibi

LAZİO 



galatasaray avrupa ligi rakipleri,gs rakipleri,cimbom avrupa ligi rakipleri,galatasaray avrupa ligi,galatasaray uefa rakipleri,gs rakipleri, 14 aralık galatasaray rakipleri

No comments:

Post a Comment