Monday 21 December 2015

Big Brother Oktay'a Ne Oldu Oktay Neden Yok ?

Big Brother Oktay'a Ne Oldu Oktay Neden Yok ?
Ekranların en sevilen yarışmalarından birisi olan Big Brother Türkiye son günlerin en çok konuşulan yarışmalarından birisi olarak Star Tv ekranlarında yayınlanıyor. Hem yarışmacıları ile hemde oyunları adından sıkça söz ettiren yarışmada ki Oktay neden aydıldı ? Big Brother Oktay diskalifiye mi oldu ? Big Brother Oktay neden yok gibi sorular ise ekran başında ki seyircinin en çok sorduğu sorulardan birisi oldu.

Bizde sizlere bu haberimizde Oktay yarışmada neden yok yoksa elendi mi gibi merak edilen sorulara yanıt verecek bilgileri paylaşacağız. Toplamda 16 yarışmacı ile başlayan yarışmada her hafta Cumartesi günleri bir isim yapılan halk oylaması ile eleniyor. Sayıları giderek azalan yarışmacılar arasında en çok favori gösterilen Oktay ise artık yarışmada yok. Sosyal medyada çok fazla takipçisi olan ve yarışmanın iddialı isimlerinden birisi olan Oktay neden yok elendi mi gibi sorular akıllara takıldı.

Big Brother Oktay Diskalifiye Mi Oldu ? 
Geçtiğimiz haftanın eleme gecesinde rahatsızlaşan ve sağlık problemleri yaşayan başarılı isim Oktay'ın yarışmada görünmemesi sevenlerinin dikkatinden kaçmadı. Eleme gecesinde yaşanan olayların ardından kalbinden rahatsızlaşıp fenalaşan Oktay'a saplık ekipleri müdahale etmişlerdi. Daha sonra ise tüm gece boyunca boğazında şişlikler oluşan ve sürekli kusan Oktay bütün geceyi rahatsız geçirmişti. Kalp Spazmı geçiren yarışmacı Oktay sağlık nedenleri ile yarışmadan ayrıldı.





big brother oktay neden yok,oktaya ne oldu,big brother oktay neden yarışmada yok,big brother oktay elendi mi,bg brother oktay diskalifiye mi oldu,oktay yok mu,big brother türkiye oktay nerede,oktayın neyi var

No comments:

Post a Comment