Wednesday 30 December 2015

Yarın Okullar Tatil Mi ? 31 Aralık Perşembe Okullar Tatil Mi ?

Yarın Okullar Tatil Mi ? 31 Aralık Perşembe Okullar Tatil Mi ?
Tüm yurtta etkisini göstermeye başlayan kar yağışı ilk akıllara okullar tatil mi sorusunu getirdi. Valiliğin ve meteorolojinin son günlerde uyarıları ile beklenen ilk kar düştü. Bugünden itibaren etkili olan kar yağışı hava sıcaklıklarının 10 derece birden düşmesi ile etkisini göstermeye başladı. Olumsuz hava şartları ile bilindiği üzere okullara ulaşım sorunu yüzünden okullar tatil ediliyor. Şimdi ise merak edilen konu 31 Aralık Perşembe okullar tatil olacak mı sorusu oldu.

Yılbaşı öncesi okulların tatil olması öğrencilerin gözlerini çevirdiği konu oldu. Hem kar yağışı nedeni ile hemde yılbaşı olması nedeni ile okulların tatil olmasını isteyen öğrenciler gelecek haberleri adeta dört gözle bekliyorlar. Oldukça büyük önlemlerinin alındığı büyük şehirlerde olumsuz hava şartlarının özellikle insan hayatını etkileyen faktörlerden birisi olan trafik sorununa neden olmaması için belediyeler tuzlama ve afet yönetim büroları tetikte bekliyor. Tüm önlemler alındı ve kötü vaha şartlarının etkilerini en aza indirmek için çalışmalar sürüyor.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'dan İlk Açıklama Geldi 
''Gereken ölçekte önlemler alındı İstanbul çok büyük bir kent.  Bazı semtlerde evet kar yağışı nedeniyle çocukların erişim imkanı olmayabilir,  sıkıntı olabilir. O durumları valiliklerimiz, kaymakamlıklarımızla beraber  değerlendirir, en uygun kararı semt semt, mahalle mahalle hatta okul okul  değerlendirmelerini yaparlar ona göre kararlarını verirler'' dedi.

OKULLARIN TATİL OLDUĞU YERLER 31 ARALIK 2015
Kötü hava şartları tüm yurtta etkisini göstermeye devam ediyor. Günler öncesinden yapılan uyarılar ve alınan önlemler doğrultusunda beklenen kar yurda düştü. Hem öğrencilerin hemde velilerin merak ettiği ilk konu tabii ki de okulların tatil olup olamayacağı oldu. İşte 31 Aralık Perşembe günü okulların tatil olduğu yerler ;

Tokat
Sivas
Çorum
Samsun



yarın okullar tatil mi, 31 aralık perşembe okular tatil mi, yarın okul var mı, okullar tatil edildi mi, yarın tatil mi, yarın okullar tatil mi 31 aralık

No comments:

Post a Comment