Wednesday 30 December 2015

Kısmetse Olur Yılbaşı Özel Programı

Kısmetse Olur Yılbaşı Özel Programı
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma Kısmetse Olur yeni yıla bomba gibi giriyor. 31 Aralık Perşembe günü yayınlanacak olan Yılbaşı Özel programı ile takipçilerinin karşısına çıkıyor. Tüm yarışmacılar hep birlikte yeni yılı kutlayacaklar. Kısmetse Olur Yılbaşı Özel Bölümü 12:45'te ekranlarda olacak. Seyirci ise her zaman olduğu gibi yarışmanın yılbaşı özel bölümünde de merak ettiklerinin yanıtlarını arayacak. Kısmetse Olur Yılbaşı Özel bölümünde kim kiminle dans etti, neler yaşandı ve kimler konuk oldu izleyip göreceğiz. 64. bölüm fragmanında yer alan eğlenceli görüntüler merak uyandırdı.

Soner Sarıkabadayı Kısmetse Olur Yılbaşı Özel programında şarkıları ile eve dahil olacak. Hem yarışmacılar ile sohbet edecek olan başarılı ses sanatçısı şarkılarını söylerken yarışmacılar dans edecek. Soner Sarıkabadayı şarkısı eşliğinde dans eden çiftlerden dikkat çekenler Eser ve Cansel aşkı olurken aralarında bir ilişki mi başlıyor acaba diye düşündüren Emre ve Nur aşkına ait ip uçları bu bölümde gelebilir. Kısmetse Olur 64. Bölüm 31 Aralık Perşembe 12:45'te ekranlarda olacak.


kısmetse olur,yılbaşı,özel,programı,kısmetse olur yılbaşı,kismetse olur yilbasi ozel,kısmetse olur yılbaşı özel,31 aralık perşembe,kısmetse olur 64.bölüm

No comments:

Post a Comment