Tuesday 22 December 2015

Kördüğüm Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Kördüğüm Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Bu sezon ekranların yeni dizilerinden birisi Kördüğüm dizisi oldu. Büyük bir merakla beklenen dizinin konusu ve oyuncuları ise en çok arananlardan oldu. Bizde sizlere bu haberimizde Kördüğüm dizisi konusu ve oyuncuları hakkında bilgiler vereceğiz. Bilindiği üzere dizilerin devamlılığı oyuncularına ve konusu bağlı, Bir çok dizi yayından kaldırılma veya erken final yapma gibi talihsizlikler ile karşı karşıya kaldılar. 
Kördüğüm Dizisi Ne Zaman Başlıyor ? 
Dizi 7 Ocak Perşembe günü Fox ekranlarında ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Nasıl bir tepki alacak ve ilk bölüm başarısı ne olacak hep birlikte ilk bölümde göreceğiz.

Baş rollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy gibi başarılı ve usta isimlerin olduğu dizi yakında başlıyor. Yapımcılığını Endemol Türkiye, yönetmenliğini ise Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Ege Aydan, Rojda Demirer, Naz Elmas ve İrem Şentürk gibi isimler yer alıyor. Çekimleri 2.5 Milyon TL'ye mal olan dizide 200 den fazla figüran kullanıldı.

Kördüğüm Dizisi Konusu
Koşulların değiştirdiği iki erkek ve bir kadının çevresinde gerçekleşen, modern zamanlarda bir metropolün kalbine inen aşk ve dönüşüm hikayesi. İdealist bir çocuk doktorunun başından geçenler anlatılıyor. Yeni nesil hayatlardaki zengin-yoksul ayırımını ve maddi-manevi bağlılıkları aşk üzerinden anlatan Kördüğüm, «Aşk değiştirir, iktidar kirletir.» cümlesinin üstünde yükselen bir dizi.

Kördüğüm Dizisi Oyuncuları
İbrahim Çelikkol
Naz Elmas
Belçim Bilgin
Ege Aydan
Rojda Demirer
İrem Şentürk


kördüğüm dizisi,kördüğüm dizisi oyuncuları,kördüğüm dizisi konusu,kördüğüm dizisi ne zaman,kordugum dizisi,kördügüm dizisi,oyunculari,kördüğüm ne zaman başlıyor,kördüğüm

No comments:

Post a Comment