Tuesday 22 December 2015

Big Brother Emrah Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli

Big Brother Emrah Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli
Star ekranlarının en yeni yarışmalarından birisi olan Big Brother Türkiye ilk bölümü ile büyük başarı yakaladı ve heyecan dolu oyunları ile seyirci karşısına çıktı. Big Brother Türkiye Emrah Kimdir sorusu ise merak edilenlerden oldu. Bizde sizlere bu haberimizde bu konu hakkında bilgiler vereceğiz. Bilindiği üzere Oktay rahatsızlığı nedeni ile yarışmadan ayrılmak zorunda kalmıştı. Onun gidişi ile yarışmaya yeni dahil olan isim ise Emrah Karakaş oldu. Farklı oyunları ile ve heyecanlı anları ile ekranlarda olan yarışmada her hafta bir isim eleniyor. Emrah Karakaş ise Big Brother Evine dahil olan son isim oldu.

Big Brother Emrah Kimdir
Eve yeni dahil olan yarışmacının adı ve soy adı Emrah Karakaş. 30 yaşında olan Emrah bir an evvel yarışmaya dahil oldu. Dış dünyada olan hiç bir şeyi evdeki yarışmacılara anlatmaması gerekiyor. Oktay'ın elenmesi üzerine gelen yeni yarışmacı hakkında detaylı bilgiler birazdan burada olacak.

Ad : Emrah Karakaş
Yaş : 30
Boy : 1.76
Kilo : 66
Meslek :Öğrenci
Doğum Yeri : İstanbul


big brother emrah,big brother emrah kimdir,big brother emrah kaç yaşında,big brother emrah nereli,big brother emrah fotoğrafları

No comments:

Post a Comment