Saturday 19 December 2015

Big Brother Türkiye Evi Nerede, Big Brother Nerede Çekiliyor

Big Brother Türkiye Evi Nerede, Big Brother Nerede Çekiliyor
Ekranların en çok takip edilen yarışmalarından birisi olan Big Brother Türkiye yarışması Star Tv'de yayınlanmaya devam ediyor. Her bölümü ve yeni oyunları ile büyük ilgi gören yarışmanın çekim yeri merak ediliyor. Big Brother Türkiye Evi Nerede sorusu yarışmayı takip edenlerin en çok merak ettiği konu oldu. Oldukça büyük olan ve kameralar ile her an izlenen big brother evi nerede merak ediliyor.

3 bin metrekarelik bir alanda, 80’den fazla kamera ve 120 mikrofonla her anı izlenen Big Brother evi nerede. Dev bir alanda aylar öncesinde yapılan hazırlıklar ile büyük bir platform oluşturuldu. İçerisinde 16 yarışmacının toplamda 100 gün geçireceği yarışmada her şey düşünüldü. Mikrofonlar ve kameralar her an kayıtta. Ev tam olarak 5 ay gibi bir sürede kuruldu.

Big Brother Türkiye Evi Nerede ?
Ekran başında ve internetten online olarak izlenebilen yarışma Big Brother Türkiye evi nerede sorusu hemen hemen herkesin aklına gelen bir soru. Big Brother evi İstanbul'da ama semt olarak nerede olduğu henüz bilinmiyor.


big brother evi nerede,big brother  nerede çekiliyor,big brother nerede,big brother çekim yeri,big brother nerede çekildi,big brother nerde,big brother evinin yeri

No comments:

Post a Comment