Tuesday 15 December 2015

Gigi Hadid Kimdir, Gigi Hadid Boy Kilo ve Fotoğrafları

Gigi Hadid Kimdir, Gigi Hadid Boy Kilo ve Fotoğrafları

Son zamanlarda adından en çok söz ettiren isimlerden birisi olan Gigi Hadid hem güzelliği hemde oyunculuğu ile ilgi odağı oluyor. Jelena Noura "Gigi" Hadid (23 Nisan, 1995) Amerikalı model ve oyuncudur. Hadid 23 Nisan 1995 yılında Los Angeles, Kalifornia'da dünyaya geldi. Babası Filistinli Mohamed Hadid gayrimenkul işi ile uğraşmaktadır annesi ise Hollanda asıllı Amerikalı eski model Yolanda Foster. Gigi'nin iki küçük kardeşi vardır: kız kardeşi, Bella ve erkek kardeşi, Anwar'dır. 2013 yılında 18 yaşında Malibu High School'dan mezun oldu ve aynı zamanda üniversitede voleybol takımının kaptanı ve rekabetçi bir at binicisi olmuştur. Kariyeri daha henüz 2 yaşında iken başlamıştır ve büyük bir başarı bulmuştur.Liseden mezun olduktan sonra New York'a taşındı, çalışmalarına ve modellik kariyerine odaklandı. 2013'te The New School'da okudu.

Hadid Avustralyalı şarkıcı Cody Simpson ile bir ilişki yaşamıştır, fakat Mayıs 2014 'te ayrılmışlardır. Kasım 2014'te tekrar birlikte ilişki yaşamışlardır. Ancak Mayıs 2015'te üçüncü kez işlerinden dolayı ayrılmışlardır. Haziran 2015'te müzisyen ve uzun zamandır arkadaşı olan Joe Jonas ile çıkmaya başlamıştır.

Yaş ve Adı : Jelena Noura Hadid 23 Nisan 1995 (20 yaşında)
Doğum Yeri : Los Angeles, Kaliforniya, Birleşik Devletler
Eğitim : The New School
Meslek : Manken
Boy : 1,78 m (5 ft 10 in)
Kilo : 61 kg
Ailesi :Mohamed Hadid (baba)
            Yolanda Foster (anne)


gigi hadid kimdir,gigi hadid boy,gigi hadid kilo,gigi hadid fotoğrafları,gigi hadid,gigi hadid foto,gigi hadid kaç yaşında

No comments:

Post a Comment