Saturday 19 December 2015

Kısmetse Olur Burçak Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Foto

Kısmetse Olur Burçak Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Foto
Kanal D ekranlarında yayınlanan farklı izdivaç programı Kısmetse Olur Burçak kimdir ve kaç yaşında gibi soruların seyircinin aklına takılmaya başladı çünkü bu hafta son olarak katılan isimler onlar oldu. Kısmetse Olur Burçak hakkında bilgileri bulmanız için sizlere bu haberimizi derledik. 14 Kasım Cumartesi günü yarışmadan elenen yarışmacılardan sonra yeni katılan isimler bunlar oldu.

Kısmetse Olur Burçak nereli kaç yaşında boyu kilosu ve fotoğrafları hakkında detayları bulmak istiyorsanız haberimizin devamını okuyun. Her hafta elenen yarışmacıların ardından yeni gelen isimler bir an evvel ortama ayak uydurmaya ve kısmetlerini aramaya başlıyorlar. Kızlar odasında ve Erkekler odasında neler olacak bu yeni gelen yarışmacılar kimlerle sevgili olacak birlikte ilerleyen günlerde göreceğiz.

BURÇAK'I BEĞENENLER
YASİN'İ BEĞENENLER


Büyük tartışmaları ve kavgaları ile yayınlanan yarışma gündüz kuşağının en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayınlanıyor. Seyirci ise Kısmetse Olur yarışmasında kim kiminle sevgili şuan için karıştırmış durumda. 7 erkek ve 7 kız yarışmacıdan oluşan programda anlık olarak kararlar değişebiliyor. Bunun sonucunda ise mükemmel çift olarak belirlenen çiftler her gün değişebiliyor. Yarışmacılar gün içerisinde birbirleri ile ve hatta kendi aralarında bir çok konuda ters düşebiliyorlar. Bu durumda doğal olarak tercihlerin değişmesine ve kırmızı odaya çağırılan isimlerin değişmesine sebep oluyor.

Kısmetse Olur Burçak Kimdir 
Yeni katılan yarışması Burçak oldu güzel gelin adayı kendine özgüveni yerinde olan bir isim olarak yarışmaya dahil oldu. İstanbulda'yaşıyor ve özel bir şirkette Genel Müdür. İzmirli olan Burçak yarışmada diğer isimlere rakip olacağa benziyor. Ailesi ise Bulgar göçmeni olduğunu söyleyen yeni katılan yarışmacılardan Burçak ilgi çekmeye başladı. 4 kardeşi olan olan kısmetse olur yeni yarışmacısı Burçak ailenin en küçüğü olduğunu söyledi. Daha önce hiç evlenmemiş ve Annesi Bulgar göçmeni.

Yaş : 33
Boy : 1.70
Kilo : 70
Doğum Yeri : İzmir



kısmetse olur burcak kimdir, kısmet olur yeni gelen yarışmacılar, 14 kasım gelenler, kısmetse olur burcak, kısmetse olur yeni yarışmacılar,kısmetse olur 14 kasım cumartesi gelen yarışmacılar

No comments:

Post a Comment