Saturday 26 December 2015

Big Brother Türkiye Kim Elendi 26 Aralık Cumartesi

Big Brother Türkiye Kim Elendi 26 Aralık Cumartesi
Star ekranlarında başlayan ve ilk bölümü ile büyük beğeni toplayan Big Brother yarışması bu akşam 4. hafta eleme gecesi ile ekranlarda olacak. Seyirci ise Big Brother Türkiye Kim Elendi sorusunun yanıtını merak etmeye başladı. Bu akşam 21:45'te eleme gecesi ile eve veda eden isim belli olacak. Oktay'ın yarışmadan talihsiz bir şekilde ayrılmak zorunda kalması üzerine yeni katılan isim Emrah olmuştu.

Big Brother Türkiye haftanın finalinde kim elendi sorusu yanıt bulacak. Yarışma saat 21:45'te seyirci ile buluşacak ve haftanın finalinde yarışmadan ayrılan isim belli olacak. Elemeye kalan isimler geçtiğimiz günlerde belli olmuştu.

BİG BROTHER TÜRKİYE 4. HAFTA ELENEN İSİM
TUĞRA OLDU

Hatırlatma : Big Brother Neden Yok ? Saati Mi Değişti ?
Ekran başında yarışmanın eleme gecesini izlenmek isteyenler bir anda karşılarında sinema filmini gördüler. Big Brother Neden Yok saati mi değişti gibi soruları sormaya başladılar. Big Brother Türkiye 4. haftanın eleme gecesi bu akşam saat 21:45'te yapılacak. Big Brother Türkiye yarışmasının eleme gecesinin saati değişti saat 21:45'te yayınlanacak.

Eleme Gecesinde Neler Yaşandı ? 
Yeni katılan Emrah ile Gökçen arasında gerginlik yaşandı iki isimde birbirlerini tanımak istemediklerini söylediler ve birbirlerinden sıcak elektrik almadıklarını söylediler karşılıklı olarak birbirlerini eleştirdiler. Seda yaptığı yemeğe çiğ olmuş diyen Emrah'ı eleştirdi. Genel olarak tüm yarışmacılar Emrah hakkında olumsuz yorumlarda bulundular.

Onur'dan Çağla'ya Sert Sözler 
Bilindiği üzere Çağla kendisinden 13 yaş küçük olan Onur'a aşık olmuş ve bu duygularını kendisi dahil olmak üzere herkese söylemişti. Bunun üzerine Onur kendinden utanmalısın ben aşk çocuğuyum derken bundan bahsetmedim diyerek isyan etti.

Bu haftanın eleme listesi belli oldu. Şimdi sıra bu dört isimden kimin eleneceğine geldi. Bu hafta boyunca halk oylaması yapılacak ve en az oy alan isim eve veda edecek. 4.hafta liderlik oyunu saman balyaları arasında saklı olan dokunulmazlık sembollerini tek tek bulup başlangıç noktasında ki askıya asmak oldu. 3 sembolü askıya asıp butona ilk basan haftanın lideri olacak.

Liderlik Oyunu : Samanların arasında sembol arama
Big Brother 4. Hafta Lideri SİNAN 
Eleme Listesine Girenler Gökçen - İdil - Rezan - Tuğra
  1. GÖKÇEN
  2. İDİL
  3. REZAN 
  4. TUĞRA


big brother türkiye,kim elendi,26 aralik cumartesi,big brother turkiye kim elendi,big brother elenen isim,bigbrother kim elendi,26 aralık big brother

No comments:

Post a Comment