Tuesday 29 December 2015

Big Brother Türkiye 29 Aralık Salı

Big Brother Türkiye 29 Aralık Salı
Star Tv ekranlarında başlayan ve büyük ilgi ile izlenen Big Brother Türkiye yarışması her bölümü ile izlenme oranlarını giderek yükseltiyor. Seyirciyi televizyona kilitleyen yarışmada 29 Aralık Salı günü neler yaşandı, hangi yarışmacılar arasında tartışmalar çıktı ve gerginlikler oldu tüm detayları bu haberimiz de bulacaksınız. Yayın saati geç olması ve gece yayınlanıyor olması itibari ile çoğu kimse yarışmaya takip etmek istemesine rağmen takip edemiyor.

Bizde sizlere bu haberimizde kaçırdığınız bölümün detaylarını özet şeklinde sunacağız. 16 yarışmacı ile başlayan ve her cumartesi günü birer birer sayıları giderek azalan yarışmada heyecan dorukta. Haftanın liderleri ve dokunulmaz olan isimleri ile ele listesine giren adaylar herkes birbiri ile kıyasıya yarışıyor. Yapılan oylama ile yarışmacılar gitmesini istedikleri iki ismi söylüyorlar toplamda en çok gitme oyu alan 4 yarışmacı eleme listesine kalıyor ve halk oylamasının sonucunu bekliyorlar. Böylece yarışmaya veda eden isim belirlenmiş oluyor.

Big Brother Türkiye 29 Aralık Salı Neler Yaşandı 
Eleme listesinde olan Demir ve Gökçen arasında ki tartışma evde gerginliğe neden oldu. Demir eleme listesinde Gökçen'in adını vermişti. Çünkü kendisinin düzeni bozduğunu düşünüyor ve elenmesini istiyor. Gökçen ise her hafta potaya girmesinin sebebini araştırır ve herkese öfkelenmeye başladı.

Liderlik odasında dertleşen Gökçen,İdil ve Rezan dondurma yiyerek Gökçen'i sakinleştirmeye çalıştırdılar. Arsel ve İdil arasında ki aşk bitiyor mu ? Büyük bir tartışma yaşayan ikilinin tartışmasından sonra yatağında ağlayan İdil Arsel'i affedebilecek mi hep birlikte göreceğiz.

Evin lideri Rezan bulaşık sorununu çözmeye çalıştı. Öneri olarak Sinan'ı taktiğini uygulamayı öneren Rezan diğer yarışmacılarında fikirlerini aldı. Herkesin kendi tabağını kaldırması üzerine tartışan 12 yarışmacı Rezan'ın yeni uygulamasında anlaştılar. Onur'un Seda'ya olan aşkı ise Funda'nın dikkatini çekti onu bir kere çekip konu ile alakalı konuştular.

120 ülkede 320 sezon ve milyonlarca seyirci. 16 yıldır en çok izlenen program seçilen yarışma artık Türkiy'de. Bir stüdyonun ev haline getirilmesi ve içinde yarışmacıların hayat sürdürdükleri yarışmada akıl oyunları ve yaşam sürdürme konusu işleniyor. Big Brother Türkiye yarışmasında yarışmacılar 100 gün boyunca, eve dönüştürülmüş bir stüdyoda birlikte yaşıyorlar ve yarışmalarda fiziksel güç gereken yarışmalar ile yarışıyorlar.


big brother türkiye,29 aralık salı,neler oldu,yaşananlar,big brother bu akşam neler oldu,big borother son bölüm yaşananlar

No comments:

Post a Comment