Thursday 17 December 2015

Göç Zamanı Dizisi Nerede Çekiliyor

Göç Zamanı Dizisi Nerede Çekiliyor
Star Tv'de başlayacak olan yeni dizi Göç Zamanı dizi nerede çekildi gibi soruların tanıtımları izleyenlerin akıllarına takıldı. Yeni dizi çok yakında başlayacağını duyururken usta oyuncu kadrosu da fragmanlarda görüldü. Uzun zamandır oyuncularının kimler olacağı ve nasıl bir konu işleneceği merak ediliyordu. İlk görüntülerin gelmesi ile beraber bazı sorular yanıt buldu. Tanıtım videolarında çalan şarkı bile dikkatleri çekmeyi başardı.

Göç Zamanı dizisinde çalan ''Şu Suskun Ağzımı Açtırma Benim'' şarkısı dinleyenleri mest etti. Şarkıyı Mümin Sarıkaya seslendiriyor şarkının ismi ise ''Hayat'' daha önce duyanlar hemen sosyal medyada paylaştılar. Vahide Gördüm ve Talat Bulut gibi usta isimler bu dizide bir araya geldiler. Yayın tarihi net olarak bilinmiyor fakat çok yakında ekranlarda olacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.

Göç Zamanı Dizisi Çekimleri Nerede Yapılıyor 
Yeni dizinin çekimleri tarihi dokusu ve mimarisi ile herkesin beğenisini toplayan Mardin/Kızıltepe'de yapılıyor. Bazı sahnelerin çekimleri ise İstanbul'da yapılmaktadır. Bir kadın ve göç ettiği yerde yaşayacağı zorluklar ile birlikte gönlünü kaptırdığı aşkı arasında yaşananlar konu olarak ele alındığı öğrenildi. Dizinin konusu hakkında detaylı bilgiler geldiğinde buradan sizlere bildiriyor olacağız.

Bunları Okudunuz ? 
Göç Zamanı Dizisinde Çalan Şarkı > > >
Göç Zamanı Dizisi Oyuncuları ve Konusu > > >



göç zamanı dizisi, nerede çekiliyor, çekim yeri, göç zamanı dizisi nerede çekiliyor, göç zamanı mardin de mi çekildi, göç zamanı nerede çekildi

No comments:

Post a Comment