Thursday 17 December 2015

Acı Aşk Dizi Müziği - Kıraç Vazgeçemem Şarkısı Sözleri

Acı Aşk Dizi Müziği - Kıraç Vazgeçemem Şarkısı Sözleri 
Show Tv'nin yeni dizisi Acı Aşk dizisi tanıtımları ekranlarda dönmeye başladı. Acı Aşk dizi müziğini ise Kıraç yaptı. Fragmanlarda da duyulduğu gibi Kıraç Vazgeçemem şarkısı büyük ilgi gördü. Ekran başındakiler ise acı aşk dizi müziğini araştırmaya başladılar. Baş rollerinde Selin Şekerci ve Seçkin Özdemir gibi usta isimlerin yer aldığı dizi 3 gün sonra Show Tv'de başlıyor.

Acı Aşk dizisinin yapımcılığını TMC Film – Erol Avcı’nın üstlenecek.Yapımını TMC, yapımcılığını Erol AVCI’nın üstlendiği, senaryosunu Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol’un kaleme aldığı, müziklerini Kıraç’ın yaptığı; Acı Aşk'ın Yönetmen koltuğu ise M. Çağatay Tosun'un.

Oyuncu kadrosunda; Selin Şekerci, Seçkin Özdemir, Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz,  Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkan Can,’ın  da kadrosunda bulunduğu ,Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı ve Türkü Turan yer alıyor.

Acı Aşk Dizi Müziği Sözleri
Kıraç Vazgeçemem Şarkısı Sözleri 
Kendimi senle başlamışım
Sanki sensiz hiç olmamışım
Ben çoktan sana bulanmışım
Şimdi gidemem

Olmuyor, neyi sarsam sarmıyor
Yetmiyor, ne cümlem ne kelimem ne hecem
Gidemem

Sözlerin, yalan olsa da gözlerin, yaban baksa da
Yeminlerin yalan olsa da gidemem

Olmuyor, neyi sarsam sarmıyor
Yetmiyor ne cümlem ne kelimem ne hecem

Vazgeçemem.. Bu yüzden vazgeçemem
Yarım kaldı canım diyemem



acı aşk dizi müziği,kıraç vazgeçemem şarkısı,aci ask dizisinde çalan şarkı,acı aşk çalan şarkı,kıraç acı aşk dizi müziği,kirac aci ask müzik,acı aşk dizisinde çalan şarkı

No comments:

Post a Comment