Tuesday 15 December 2015

Survivor Yunus Günçe Kimdir Kaç Yaşında Nereli

Survivor Yunus Günçe Kimdir Kaç Yaşında Nereli
En ok izlenen yarışmalardan biri olan Survivor çok yakında yeni sezonda başlıyor. Survivor 2016 yarışmacıları ise teker teker açıklanıyor. Survivor 2016 Yunus Günçe yarışacak olan yeni isimlerden birisi oldu. Bu haberimizde sizlere Yunus Günçe hakkında bilgiler vereceğiz. Acun Ilıcalı Survivor 2016 kadrosunun ilk üç ismini açıkladı. Bu isimler İbrahim Yattara,Yılmaz Morgül ve Yunus Günçe oldu. Diğer isimler hakkında henüz bir bilgi gelmedi o isimlerde belli olunca sizlere buradan bilgiler vereceğiz. Merakla beklenen yarışma yılbaşından sonra Şubat ayı gibi başlayacağı bekleniyor. Yunus Günçe kaç yaşında ve nereli gibi sorular merak edilir oldu.

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2016 yarışmasında yarışacak olan isimlerden üçü belli oldu. Yılmaz Morgül, Yunus Günçe ve İbrahim Yattara olduğu öğrenildi. Peki ya diğer isimler kimler olacak merakla bekleniyor. Bu konu ile bir bilgi geldiğinde sizlere sunacağız. Haftanın her günü yayınlanmasına rağmen büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen yarışma yakında başlıyor.

Yunus Günçe Kimdir
Yunus Günçe (1976 Almanya doğumlu) Aslen Trabzon / Akçaabatlı, Türk sinema-dizi oyuncusu,sunucu,DJ ve komedyendir. Şu sıralar adı katılacağı Survivor 2016 yarışması ile anılıyor. Geniş bir hayran kitlesi olan Yunus Günçe'nin yarışmada ki performansı ve başarısı merak edilen konular arasında yerini aldı.

Number One TV'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etmiştir. TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yapmıştır. Hot TV'de başladığı Dejavu adlı TV programı, Best TV'de devam etmiştir. TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim adlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakterini canlandırmıştır.

Çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapmıştır ayrıca pek çok markanın reklam filmlerinde seslendirme yapmıştır. Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde rol almıştır.

Yunus Günçe Survivor 2016'da yarışacağını Twitter hesabından işte böyle duyurdu. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı iddia edilen haber bu paylaşım ile netlik kazandı. Yunus Günçe '' Eyvallah. Adada görüşmek üzere. Biraz besileniyim bari'' yazarak Survivor'da yarışacağını hayranlarına ve herkese duyurmuş oldu. 

Yunus Günçe Rol Aldığı Diziler 
2008 : Rüzgâr
2007 : Gemilerde Talim Var
2006 : Candan Öte
2005 : Sihirli Annem
2005 : Savcının Karısı
2005 : Aşk Her Yaşta
2004 : Görünmez Adam
2003 : Aşk Olsun
2002 : Bir Tatlı Huzur
2002 : Koçum Benim

survivor yunus kimdir, yunus günçe kimdir, survivor 2016 yunus günçe kaç yaşında, yunus günçe kaç yaşında, yunus günçe nereli, yunus günce,yunus günçe hangi dizilerde oynadı,survivor 2016 yarışmacıları

No comments:

Post a Comment