Tuesday 29 December 2015

Kaderimin Yazıldığı Gün Neden Bitti, Kaderimin Yazıldığı Gün Neden Final Yapıyor

Kaderimin Yazıldığı Gün Neden Final Yaptı
Başrollerini Özcan Deniz, Hatice Şendil, Begüm Kütük ve usta oyuncuların yer aldığı dizi bu akşam final yapıyor. Salı günlerinin sevilen dizisinin final yapması sevenlerini üzse de neden final yaptığını merak ettiler. 1.5 Yıldır ekranlarda olan dizi aslında 2016 yaz ayında final yapacaktı yanı 5 ay daha dizinin ekranlarda olması planlanıyordu. Ancak Salı günleri diğer dizilerin reytinglerinin iyi olması Kaderimin Yazıldığı Gün'ün istenilen reytingi alamaması kanal tarafından dizinin yayın gününü değiştirme kararı alındı.

Dizi başladığı günlerde hikayesi ve oyuncu kadrosu ile çok sevilmişti ilginç hikayesi daha önce hiç yapılmayan bir senaryo olduğu için çok beğenilmişti. Dizinin senaryosunda ve yapımında da yer alan Özcan Deniz dizinin yayın gününü değişeceğini öğrenince bu karara karşı çıktı çünkü dizinin yayın gününün değişmesi diziyi daha kötü etkileyecekti ve 2016 Mayıs ayında final yapması planlanan dizinin erken final yapmasını istedi. Star Tv bu isteği kabul etti ve Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi 29 Aralık Salı günü yani bugün sevilen dizi final yapacak. Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin yerine ise başrollerini Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın paylaştığı Gecenin Kraliçesi dizisi ekranlarda yer alacak.

Peki sevilen dizinin finalinde neler yaşanacak Elif'i kaçıran Soner istediğini alabilecek mi? Defne kızını alıp gidebilecek mi? Kahraman hem Ece'yi hem Elif'i kurtarabilecek mi? Hamileliği zorlu geçen Elif, Soner'in elinden kurtulabilecek mi? Kahraman Elif'i kurtaracak Ece'yi de alacak. Maksut Yörükhanlar'ın silahla kapısına dayanacak. Peki dizinin sonunda ne olacak Maksut'mu ölecek yoksa Kahraman'ı mı öldürecek. 50. Bölümde final yapacak dizi bu akşam 20:00'da Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.



kaderimin yazıldığı gün neden final yaptı, kaderimin yazıldığı gün niye bitti, kaderimin yazıldığı gün neden final yapıyor, kaderimin yazıldığı gün neden yok, kaderimin yazıldığı gün neden erken bitti,

No comments:

Post a Comment