Tuesday 15 December 2015

Kısmetse Olur 15 Aralık Neler Yaşandı - 51 Bölüm Neler Oldu

Kısmetse Olur 15 Aralık Neler Oldu
Kanal D'nin en sevilen programlarından olan Kısmetse Olur evinde 51. bölüme girildi. Gündüz kuşağının sevilerek izlenen programında her hafta bir çok değişiklik oluyor. Seda Akgül'ün sunumu ile gerçekleşen programda her hafta bir olay var. Geçen hafta gerilimin eksik olmadığı evde bu hafta neler yaşanacak. 7 kız 7 erkeğin yer aldığı yarışmada damat ve gelin adaylarının evleri ayrı ve kırmızı oda ve sürprizler olmadıkça yarışmacılar görüşemiyor.

Cumartesi günleri haftanın finali yapılıyor ve en az sms oyunu alan evden bir aday eve veda ediyor. Geçen hafta Ercan'ın elendiği yarışmada Ayça elenmekten kıl payı kurtuldu. Ayça'nın eski nişanlısı ile yemek yediği görüntülerden sonra yarışmanın başından beri yaklaşık üç aydır aşk yaşadığı Emre ile ayrılan Ayça ilk defa eleme listesine girdi ve elemeden kıl payı kurtuldu. Ercan'ın elendiği damatlar evine yeni gelen damat adayı Gürkan gelir gelmez Daniela ile tanımak istedi. Daniela'da geri döndüğü günden beri Tankut'tan sahiplenilmeyi göremeyince yeni gelen damat adayı Gürkan'ı tanımak istedi.

Evde Melis ve Erdem, Eser ve Cansel, Mehtap ve Murat aşkı yer alıyor üç aydır devam eden Ayça ve Emre aşkı olaylı bir şekilde sonlandı. Erdem ve Melis aşkı bitip tekrar başladı, Eser döndükten sonra Cansel'i seviyorum dedi ve onu kazanmak için elinden geleni yaptı ve Cansel ile Eser aşkı başladı. Duygu elendikten sonra Mehtap'ı tanıma yoluna giden Murat, Duygu geri döndükten sonra evde Duygu ile kötü anlar yaşasa da Mehtap ile Murat aşkı başladı.

Kısmetse Olur 15 Aralık Salı Neler Yaşandı
Kısmetse Olur evinde 51. bölüm oldu ve artık evde netleşmiş aşklar var. Bunlar bildiğiniz gibi Eser Cansel, Erdem Melis, Murat ve Mehtap. Geçen hafta biten Ayça ve Emre aşkı şuanda durgun gözüküyor. Emre kesin bitti artık olmaz dese de Ayça biten ilişkisini düzeltmeye çalışıyor. Arkadaşlarından destek alan Ayça, yarın kırmızı oda gününde Emre'ye yazdığı mektubu verecek ve özür dileyecek ve Emre bu özürden sonra ne yapacak merak konusu oldu.

Sade hanım bugün geldi ve evde bir sürpriz olacağını söyledi. Erdem ve Melis'in akşam Erdem'in ailesinin yemeğe geleceğini ve Erdem ve Melis'in onları ağırlayacağını söyledi yardımcı olarak da onlara Mehtap'ı verdi. Erdem ve Melis 300 liralık bütçe ile akşam ki yemek için alışverişe gittiler. Akşam yarışmacılar evlerine gittikten sonra Mehtap, Erdem ve Melis yemek hazırlıklarına başlayacak.

Cansel'in Dayısı Eser'i Uyardı
Cansel dün Eser'e yarın ailemden biri gelecek dedi ve Eser iki gündür tedirginlik içinde beklerken Cansel'in dayısı Ali bey bugün eve geldi ve Eser ile görüştü. Eser'in samimiyetine inanan dayı ailecek Eser'in aşkına inandıklarını söyledi ancak Eser'i uyardı. Eser'in Cansel'e gösterdiği yakınlığı fazla bulan dayı bu konuda uyardı ve bir daha yapmamasını istedi. Dayı gittikten sonra Eser'in dayıdan korktuğunu dillerine dolayan arkadaşları Eser'i taklit edip eğlendiler.

Cansel'in dayısı gelinler evine geldi ve Eser ile olan konuşmasını anlattı Eser'in yakınlaşmasını doğru bulmadığını anlatan dayı aynı konuda Cansel'i de uyardı.

 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Bugün neler yaşanıyor ve kimler arasında tartışmalar yaşanıyor hep birlikte buradan inceleyebiliriz. Favori yarışmacı sizce kim ise Kısmetse Olur Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI 

Kısmetse Olur Nurçin Kimdir
Kısmetse Olur Dani Kimdir
Kısmetse Olur Erdem Kimdir
Kısmetse Olur Mehtap Kimdir
Kısmetse Olur Ayça Kimdir
Kısmetse Olur Serhan Kimdir
Kısmetse Olur Emre Kimdir
Kısmetse Olur Melis Kimdir
Kısmetse Olur Cansel Kimdir 
Kısmetse Olur Eser West Kimdir
Kısmetse Olur Gürkan Kimdir
Kısmetse Olur Murat 
Kısmetse Olur Tankut
Kısmetse Olur Duygu


kısmetse olur 15 aralık neler yaşandı,15 aralık kısmetse olur,salı kısmetse olur,kısmetse  olur salı neler oldu, 15 aralık salı kısmetse olur,kısmetse olur 15 aralık,salı kısmetse olur, kısmetse olur 51 bölüm neler oldu.

No comments:

Post a Comment