Sunday 20 December 2015

Kısmetse Olur 21 Aralık Pazartesi Neler Oldu

Kısmetse Olur 21 Aralık Pazartesi Neler Oldu
Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma Kısmetse Olur yeni bölümü 21 Aralık Pazartesi ekranlarda yerini alıyor. Seda Akman sunumu ile gerçekleştirilen yarışmada yer alan 7 kız 7 erkek arasında geçen olaylar anlık olarak ekrana yansıyor. Büyük gelişmeler ve olaylar ile yayınlanan yarışmada ki kavgalar gündeme bomba gibi düşüyor.

Ayçe Emre aşkı son buldu ve geçtiğimiz gün elenen isim yarışmanın iddialı isimlerinden birisi olan ve aşkı ile gündeme gelen Ayça elendi. Hem yarışmacılar tarafından hemde seyirci tarafından büyük tepki alan Ayça elendi. Bilindiği üzere yarışmadan elenen ismin yerine yeni isimler geliyor. Ayça'nın tekrardan yarışmaya dahil olma geril gelme ihtimali de var. Ayça'nın gitmesi ile yarışmaya yeni dahil olan isim eski yarışmacılardan Burçak oldu. Elemede adı en çok yazılan isim Murat ve Ayça olmuştu fakat haftanın birinci seçilen çiftten Emre daha fazla oy aldığı için elenen isim Aya oldu. Sosyal medyada Emre intikamını aldı gibi yorumlara neden olan oylama çok konuşuldu.

21 Aralık Kısmetse Olur Yaşananlar 
Kırmızı oda günü olan bugünde tahminler ile başladı.
Cansel - Eser dedi
Burçak - Tankut dedi
Dani - Gürkan dedi
Nurçin - Tankut dedi
Melis - Erdem dedi
Mehtap - Murat dedi
Duygu - Serhan dedi

21 Aralık Kısmetse Olur Kırmızı Odaya Kim Kimi Çağırdı
Erdem kırmızı odaya Melis'i çağırdı. Kırmızı odada gerginlik yaşayan çift aralarını düzeltebilecekler mi?
Tankut kırmızı odaya Burçak'ı çağırdı. Burçak elendikten sonra yarım kalan tanışmayı tamamlamak isteyen Tankut, Burçak'a onu tanımak istediğini söyledi.
Murat kırmızı odaya Mehtap'ı çağırdı. Mehtap annesi ile konuştuğunu Murat ile olan ilişkisini onaylamadığını söyledi.
Gürkan kırmızı odaya Dani'yi çağırdı. En son gelen damat adayı olan Gürkan, Dani ile birbirlerini tanıma yolunda ilerliyorlar.
Eser kırmızı odaya Cansel'i çağırdı. Cansel kırmızı odaya kek yapıp getirdi Eser ise sevgilisinin bu sürprizine çok sevindi.
Emre kırmızı odaya Melis'i çağırdı. Erdem kırmızı odadan geldiğinde Melis'de bi sorun olduğunu anlattı Emre'ye, Emre de benim zaten adayım yok aranızı düzeltiyim diye Melis'i çağırdı.

Her bölümü ile gündeme oturan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma gündüz kuşağının en çok izlenenleri arasında yer aldı. İlk bölümlerinde bu kadar çok beğenilmeyen yarışma artık daha fazla izleniyor bunun sebebi ise formatının diğer evlilik programından farklı olmasıdır. Çünkü farklı bir formatı olan Kısmetse Olur programı reytingleri alt üst etmeye devam ediyor.

 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Bugün neler yaşanıyor ve kimler arasında tartışmalar yaşanıyor hep birlikte buradan inceleyebiliriz. Favori yarışmacı sizce kim ise Kısmetse Olur Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI 

Kısmetse Olur Nurçin Kimdir
Kısmetse Olur Dani Kimdir
Kısmetse Olur Erdem Kimdir
Kısmetse Olur Mehtap Kimdir
Kısmetse Olur Ayça Kimdir
Kısmetse Olur Serhan Kimdir
Kısmetse Olur Emre Kimdir
Kısmetse Olur Melis Kimdir
Kısmetse Olur Cansel Kimdir 
Kısmetse Olur Eser West Kimdir
Kısmetse Olur Murat 
Kısmetse Olur Tankut
Kısmetse Olur Duygu
Kısmetse Olur Ercan


kısmetse olur,21 aralık pazartesi,neler oldu,21 aralık pazartesi,kırmızı oda,kismetse olur,pazartesi kısmetse olur

No comments:

Post a Comment