Thursday 17 December 2015

Göç Zamanı Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Göç Zamanı Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Star ekranlarında yepyeni bir dizi daha başlıyor Göç Zamanı dizisi çok yakında seyircisi ile buluşmak için gün sayıyor. Ekran başında ki seyircinin ise merak ettiği konulardan birisi olan Göç Zamanı dizisi oyuncuları ve Göç Zamanı dizisi konusu nedir gibi soruların yanıtlarını sizler için bir araya getirdik. Yönetmenliğini yapan isim Veli Çelik olurken yapımcılığını Limon Film üstleniyor. Dizinin baş rollerini ise usta isimler Vahide Gördüm, Talat Bulut ve Cansu Tosun’un canlandırıyor. 

Göç Zamanı dizisi nerede çekiliyor diye merak eden okurlarımız için Mardin'de çekildiğini söyleyelim. Oyuncuları belli olan dizinin daha önce erkek baş rolünü Mehmet Aslantuğ'un canlandıracağı çıkan haberler arasında yer almıştı fakat görüşmeler olumlu sonuç vermedi ve baş rol için Talat Bulut ile anlaşıldı. Daha önce de bildiğiniz gibi Vahide Gördüm ve Talat Bulut bir dizide birlikte rol almışlardı.

Göç Zamanı Dizisi Konusu
İstanbul'a göç etmek zorunda kalan bir kadının yaşam mücadelesi ve burada yaşayacağı aşkın hikayesi anlatılıyor. Göç Zamanı konusu hakkında detaylı bilgiler geldikçe buradan sizlere duyuracağız.

Göç Zamanı Dizisi Oyuncuları
Çok yakında Star Tv'de yayınlanacak olan izinin oyuncu kadrosunda tanınmış ve usta isimler alıyor özellikle baş rolde ki Vahide Gördüm ve Talat Bulut dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Diğer oyuncu kadrosu da en az baş roller kadar değerli ve başarılı isimlerden oluşuyor. Vahide Gördüm dizide cennet karakterine can verirken Talat Bulut ise Yılmaz karakteri ile Göç Zamanı dizisinde sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Vahide Gördüm ( Cennet )
Talat Bulut ( Yılmaz )
Engin Benli
Cansu Tosun
Ali Erkazan
Elif Ceren Balıkçı
Tilbe Saran


göç zamanı,göç zamanı dizisi konusu,göç zamanı dizisi oyuncuları,göç zamanı oyuncu kadrosu,göç zamanı konusu,goc zamani konusu,göç zamanı oyuncuları

No comments:

Post a Comment