Saturday 12 December 2015

Kısmetse Olur Bugün Neden Yok ? 12 Aralık Cumartesi

Kısmetse Olur Bugün Neden Yok ? 12 Aralık Cumartesi
Ekranların en sevilen yarışmalarından birisi olan Kısmetse Olur her bölümü ile büyük izleyici kitlesi tarafından izleniyor. Televizyon başında yarışmayı takip eden seyirciler ise bugün kısmetse olur yok mu sorularını sormaya başladı. Bilindiği üzere bugün kısmetse olur yarışmasının elemesi yani haftanın finali gerçekleştirilecekti. Fakat yarışma saatinde televizyonlarını açanlar yarışmayı ekranlarda göremediler. Kısmetse Olur bu gün neden yok detayları haberimizin devamında sizlere sunuldu.

Seda Akman'ın sunumuyla hafta içi her gün yayınlanan yarışmanın haftanın finali yani eleme bölümü bilindiği üzere 15:45'te yayınlanıyordu fakat Kısmetse Olur yayın saati değişikliği ile bu akşam saat Kısmetse Olur 23:15'te yayınlanacak. Bir an olsun Kısmetse Olur niye yayınlanmadı diye sormaya başlayan seyirci elenen ismi öğrenmek için akşam saatlerini bekleyecek. Yarışmadan elenen ismin ardın bir kişi daha yarışmaya dahil olacak. 7 kız 7 erkek yarışmacı aynı evin içerisinde günlerinin 12 saatini birlikte geçiriyorlar. Finalde ise bir çift evlenrek hem büyük ödülün sahibi olacaklar hemde eşlerini bularak dünya evine bir adım atacaklar.  Bu haftanın koruma altına alınan isimleri ise kızlardan Cansel erkeklerden ise Eser oldu.

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ 12 ARALIK CUMARTESİ >>>
Elenen ismi yukarıdaki bağlantıya tıklayarak öğrenebilirsiniz

Yayın Saati Mi Değişti ?
Evet. Her bölümü heyecanla beklenen yarışma bugün haftanın finali ile ekranlarda olması bekleniyordu. Normal saati 15:45 olan yarışma bu akşam saat 23:15'te yayınlanacak. Kısmetse Olur Haftanın Finali 12 Aralık Cumartesi 23:15' te yayınlanacak. 

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI 

Kısmetse Olur Nurçin Kimdir
Kısmetse Olur Dani Kimdir
Kısmetse Olur Erdem Kimdir
Kısmetse Olur Mehtap Kimdir
Kısmetse Olur Ayça Kimdir
Kısmetse Olur Serhan Kimdir
Kısmetse Olur Emre Kimdir
Kısmetse Olur Melis Kimdir
Kısmetse Olur Cansel Kimdir 
Kısmetse Olur Eser West Kimdir
Kısmetse Olur Murat 
Kısmetse Olur Tankut
Kısmetse Olur Duygu
Kısmetse Olur Ercan



kısmetse olur bugün neden yok,kısmsete olur bugün yok mu,kısmetse olur saat kaçta,bugün kısmetse olur neden yayınlanmadı,12 aralık kısmetse olur neden yok,bugün kismetse olur yayınlanmıyor mu,kısmetse olur niye yok

No comments:

Post a Comment