Tuesday 15 December 2015

Survivor 2016 Ne Zaman Başlıyor, Yarışmacıları Kimler

Survivor 2016 Ne Zaman Başlıyor, Yarışmacıları Kimler 

Oynanan oyunlar ve yarışmacıları büyük ilgi gören yarışma Survivor yakında başlıyor. FArklı oyunları ve kazanma hırsı içinde ki yarışmacıları ile ekran başındaki seyirci tarafından büyük ilgi gören Survivor 2016 yayın tarihi henüz belli değil. Fakat Survivor 2016 yarışmacılarından bazı isimler netlik kazandı. Acun Ilıcalı yeni isimlerden 3 tanesini açıkladı. Birbirinden farklı karakterde insanların ada da verecekleri yaşam mücadelesi ve oyunlarda gösterecekleri başarı finale giden yolda kaderlerini belirleyecek. 

Bu sene Survivor çekim yeri olarak yine Dominik Cumhuriyeti belirlendi. Survivor Ünlüler Gönüllüler olarak yayınlanması beklenen yarışmanın ilk bölümü tüm seyirci tarafından merakla beklenmekte. Haftanın hemen hemen her günü yayınlanan yarışma reytinglerde en üst sıralarda yer almayı başarıyor. 

Geçtiğimiz dönemlerde tüm Survivor sezonları büyük ilgi görmüştü artık bir ekran klasiği haline gelen yarışma TV8'in en büyük kozu. Tüm dizilerle baş edebilecek bir şekilde seyirci kitlesini elinde bulunduran yarışma uzun yıllardır seyircinin sıkılmadan ve bıkmadan izlediği tek yarışma olarak Acun Medya'nın elinde büyük bir koz. Yayın tarihi ve günü saati ne olursa olsun izlenme rekorları kırabiliyor hatta yarışmanın tekrar yayınlanan bölümleri bile çoğu diziden daha fazla izleniyor. 

Survivior Ünlüler Gönüllüler Yarışmacıları 
Acun Ilıcalı yavaş yavaş kadroyu açıklamaya başladı gelen bilgiler arasında ilk üç isim belli oldu. Ünlüler takımı yavaş yavaş belli olmaya başladı. Gönüllülerden katılacak olan isimler hakkında henüz bir bilgi gelmedi.

Ünlüler : 
Yılmaz Morgül 
İbrahim Yattara 
Yunus Günce

Gönüllüler : 
Henüz açıklanan isim olmadı.



survivor 2016,ne zaman başlıyor,yarışmacıları kimler,survivor ne zaman başlıyor,survivor 2016 ne zaman,yeni survivor,survivor yarışmacıları kimler olacak

No comments:

Post a Comment