Wednesday 16 December 2015

Burcu Esmersoy Boy ve Kilosu, Kaç Yaşında, Nereli

Burcu Esmersoy Boy ve Kilosu, Kaç Yaşında, Nereli

Ekranların beğenilen yüzlerinden birisi olan Burcu Esmersoy hem güzelliği ile hemde yaptığı işler ile gündeme sıkça gelen isimlerden birisi. 2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul’da doğan Burcu Esmersoy mankenlik ve sunuculuk yapmaktadır. Ver Fırına adlı yarışma programı ise sunuculuğunu yaptığı programlardan bazıları. 1997 yılın bir güzellik yarışmasına katılmıştır. Azeri kızı Günel’in ”Didem” adlı meşhur şarkısında oynadı. İlk çıkışı spor programlarıyla oldu. İlk olarak CNN Türk kanalında spor muhabirliği ve haber editörlüğü yaptı. 2000-2005 yılları arasında çalıştığı CNN Türk kanalından, 2006 yılında Ntvspor kanalına geçti.

Survivor ve Popstar yarışmalarının sunuculuğunu da yapmıştır. Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden birisi olan Çocuklar Duymasın adlı dizide konuk oyuncu olarak oynamıştır. Tam adı Kamile Burcu Esmersoy olsa da ekranda Kamile ismini kullanmamaktadır. Özel hayatında ise Sami Kiresepi ile ilişkisi bulunmaktadır. Bir dönem Komedi Türkiye adlı programın da sunuculuğunu yapmıştır fakat program yayından kaldırılmıştır. Dedektif Memoli dizisinde Zeyno karakterine can vermiştir. Oyunculuğu ile de büyük ilgi görmüştür.

Anne ve babası boşanmıştır. Çerkez kökenlidir. Burcu Esmersoy, 28 Şubat 2006 tarihinde Ferrari'nin Reklam Pazarlama ve Sponsorluk Müdürü Massimo Cusimano ile İtalya'da bir kilise nikahı yaptı, evlilikleri 2 yıl sürdü. Dans etmeyi çok sevdiğini ve en sevdiği dans parçasının Dennis Ferrer'in Touched The Sky olduğunu Ayşe Arman'la yaptığı söyleşide belirtmiştir.


Tam Adı: Kamile Burcu Esmersoy
Yaş: 2 Ekim 1976 ( 39 yaşında )
Boy : 169 CM
Kilo : 57 KG
Doğum Yeri : İstanbul
Sevgilisi: Sami Kiresepi
Göz Rengi: Mavi
Saç Rengi: Sarı
Burcu: Terazi
Vücut Ölçüleri : 97-60-90


burcu esmersoy, burcu esmersoy kaç yaşında,burcu esmersoy boy,burcu esmersoy kilo, burcu esmersoy boy sevgilisi

No comments:

Post a Comment