Sunday 27 December 2015

Arda Turan İlk Barcelona Maçı Ne Zaman ?

Arda Turan İlk Barcelona Maçı Ne Zaman ?
Milli gururumuz olan ve Avrupa'nın en büyük takımlarından birine transfer olan Arda Turan tüm futbol severler tarafından desteklenen bir futbolcumuzdur. Transfer olmasından sonra ilk merak edilen konulardan birisi olan Arda Turan İlk Barcelona maçı ne zaman sorusu yanıtını buldu. 7 numaralı forması ile İspanya devi Barcelona'da forma giyecek olan Arda Turan tüm gözleri üzerine çekti. Şimdi herkes Arda'nın ilk maçında nasıl bir performans sergileyeceğini merak ediyor.

Barcelona Espanyol takımları arasın da oynanacak olan kral kupasında forma giyecek olan başarılı futbolcumuz Arda Turan 7 numaralı forma giyecek. Bu maçta forma giyememesi durumunda bir sonra ki Ganada maçında kesin forma giymesi bekleniyor. Atletico Madrid takımından Barcelona'ya transfer olduğundan bu yana daha henüz forma giyip sahaya çıkamamış olan Arda'nın ilk maçı merakla bekleniyor.

Arda'nın İlk Maçı Ne Zaman ? 
Başarlı futbolcumuz Arda Turan ilk maçı olan Espanyol maçına 6 Ocak 2016 tarihinde Barcelona forması ile ilk kez sahaya çıkacak. Arda'nın hangi forma numarası ile çıkacağı konusunda çeşitli söylentiler olsa da forma numarasının 6 yada 7 olması bekleniyor. Eğer 6 Ocak 2016 tarihinde Espanyol maçında forma giyme imkanı bulamaz ise 9 Ocak 2016 tarihinde Ganada maçında forma giymesi kuvvetli ihtimaller arasında.

Arda Turan Kimdir ?
Arda Turan (d. 30 Ocak 1987; Bayrampaşa, İstanbul), Türk futbolcu. La Liga ekiplerinden FC Barcelona ve Türkiye Millî Takımı forması giymektedir. Genellikle sol kanatta oynayan Turan, sağ kanat ile forvet arkası pozisyonlarında da görev yapabilmektedir.

Futbola henüz 8 yaşındayken, doğup büyüdüğü Bayrampaşa'nın Altıntepsi mahallesindeki amatör bir takım olan Altıntepsi Makelspor'da başladı. 1997'den 2000'e kadar futbol yaşamını Altıntepsi Makelspor'da sürdürdü. 2000 yılında 12 yaşındayken, Galatasaray'a transfer oldu. 2000'den 2005 yılına kadar Galatasaray altyapısında futbol oynadı.



arda ilk maçı ne zaman,arda barcelona maçı,ne zaman,ilk maçı,arda,barcelona,ilk maçı,ne zaman,oynayacak

No comments:

Post a Comment