Saturday 19 December 2015

Big Brother Türkiye Kim Elendi 19 Aralık Cumartesi

Big Brother Türkiye Kim Elendi 19 Aralık Cumartesi
Geçtiğimiz haftalarda yayına başlayan Big Brother yarışması ekranlara damga vurmaya devam ediyor. Her hafta yarışmadan bir kişi eleniyor. Farklı oyunlar ile haftanın lideri belirleniyor. Big Brother bu haftanın lideri Funda oldu. 19 Aralık Cumartesi Big Brother Kim Elendi sorusu ise bu akşam ki bölüm ile yanıt bulacak.

Asuman Krause sunumu ile gerçekleştirilen yarışmada toplamda 16 yarışmacı ile başlamıştı fakat ilk üç hafta geçti ve bu hafta üçüncü yarışmacı elenecek ve sayıları 13'e düşecek. Geçtiğimiz günlerde eve verilen bebek bakma görevi ise renkli anlara sahne oldu. Bebeğin tüm bakımını üstlenen yarışmacılar yer yer zor anlar yaşadılar. Daha önce ise kendi elektriklerini üretme görevi verilmişti.Big Brother Türkiye haftanın finalinde kim elendi sorusu yanıt bulacak. Yarışma saat 20:00'da seyirci ile buluşacak ve haftanın finalinde yarışmadan ayrılan isim belli olacak. Elemeye kalan isimler geçtiğimiz günlerde belli olmuştu.

Bu akşam oynanan oyun ise duvara bant ile bağlı olan yarışmacıları düşürme oyunu oldu. Kazanan takım yemek oyununun galibi olacaktı ve yemek yiyeceklerdi.

Bu Haftanın Lideri : FUNDA
Elenen İsim: YASİN Elendi

Elemeye Kalan İsimler
Gökçen 
İdil 
Yasin
Oktay



big brother kim elendi,19 aralık,big brother türkiye kim elendi,big bradır kim elendi,bigbrother kim elendi,big bradır elenen,kim elendi big brother,big brother turkiye kim elendi

No comments:

Post a Comment