Wednesday 30 December 2015

Big Brother Türkiye Yılbaşı Özel, Varmısın Yokmusun Yarışması

Big Brother Türkiye Yılbaşı Özel, Varmısın Yokmusun Yarışması
Star Tv ekranlarının sevilen yarışması Big Brother Türkiye Yılbaşı Özel 31 Aralık Perşembe akşamı seyirci ile buluşacak. Aynı zamanda Mehmet Ali Erbil ile Big Brother Türkiye yarışmacıları Varmısın Yokmusun oyununu oynayacak. Eğlenceli anların yaşanacağı yarışmada tüm yarışmacılar yer alacak yani elenen yarışmacılarda bu bölümde diğer yarışmacılar ile birlikte olacak. Birbirinden ünlü isimlerin konuk olacağı yarışmaya Ferman Toprak, Kibariye ve Ümit Besen konuk olarak şarkıları ile renk katacak. Aynı zamanda yılbaşı gecelerinin olmazsa olmazı yani dansözde gelecek. Didem oryantal şovu ile Big Brother evine renk katacak.

Big Brother Türkiye Yılbaşı Özel’ bölümü Mehmet Ali Erbil ve Asuman Krause’ın sunumuyla yılbaşı gecesi saat 22.00’de Star’da. Nereye gittiklerinden ve ne yapacaklarından olan yarışmacılae bir anda kendilerini Varmısın Yokmusun stüdyosunda buldular. Gözleri bağlı halde getirilen yarışmacıları sunucu Mehmet Ali Erbil karşıladı şaşkınlıklarını gizleyemeyen yarışmacılar şok geçirdi. Bildiğiniz üzere yarışmacılar ilk günden bu yana dış dünya ile ilişkileri kesilmiş durumda hiç bir iletişim aracı yok.


big brother türkiye,yılbaşı özel,varmısın yokmusun,big brother türkiye yılbaşı,big brother türkiye varmısın yokmusun,big brother türkiye yilbasi

No comments:

Post a Comment