Tuesday 29 December 2015

4 Büyükler Salon Turnuvası 1. Bölüm Tv8

4 Büyükler Salon Turnuvası 1. Bölüm Tv8
Türk futbolunun efsane isimleri sahalara Tv8'de geri dönüyor. Merakla beklenen spor programı olan 4 Büyükler Salon Turnuvası 1.bölüm ile 2 Ocak Cumartesi akşamı seyirci ile buluşuyor. Spor camiasına adını altın harflerle yazdıran efsane futbolcular bu programda buluşuyor. Fenerbahçe'den Serhat Akın, Yusuf Şimşek, Elvir Baliç ve Ali Güneş Galatasaray'dan Ümit Karan, Hakan Ünsal, Hasan Şaş ve Ümit Davala Beşiktaş'tan İlhan Mansız, Tayfur Havutçu, Tümer Metin ve Ahmet Dursun Trabzonspor'dan Yattara, Hami Mandıralı, Mehmet Yılmaz ve Erman Özgür ve daha bir çok ismin yer aldığı 4 Büyükler Salon Turnuvası Sakarya Kapalı Spor Salonundan canlı yayınla TV8'de.

4 Büyükler Salon Turnuvası Ne Zaman ?
Dört büyük takımın birbirinden değerli ve başarılı efsaneleşmiş isimleri yapılacak olan salon turnuvası ile ekranlara geliyorlar. Futbola merakı ile bilinen ve kariyerinin ilk yıllarında spor muhabirliği yapan Acun Ilıcalı ekranların ilklerini yapmaya devam ediyor. Türkiye'de Salon Turnuvası ilk kez yapılıyor. 4 Büyükler Salon Turnuvası büyük ödülü ise 500 bin tl. Kazanılan para ise ihtiyaç sahibi eski futbolculara bağış yapılacak. 2 hafta boyunca sürecek olan programın açılış maçı 2 Ocak Cumartesi 2016 tarihinde yapılacak.

4 Büyükler Salon Turnuvası Kimler Var ?
Spor dünyasının efsane isimlerinden oluşan kadroda dört büyük takımın en sevilen isimleri yer alıyor. Merakla beklenen turnuvadan kim galip gelecek hep birlikte göreceğiz. Hangi takımdan kim katılacak gibi soruların yanıtlarını vermek içi bu haberimizi hazırladık. İşte efsane isimler ;

Fenerbahçe
Serhat Akın
Yusuf Şimşek
Elvir Baliç
Ali Güneş

Galatasaray 
Ümit Karan
Hakan Ünsal
Hasan Şaş
Ümit Davala

Beşiktaş
İlhan Mansız
Tayfur Havutçu
Tümer Metin
Ahmet Dursun

Trabzonspor
Yattara
Hami Mandıralı
Mehmet Yılmaz
Erman Özgür


4 büyükler salon turnuvası,tv8,1.bölüm,kimler olacak,ne zaman,4 büyükler salon turnuvası ne zaman,kim yendi,kazanan

No comments:

Post a Comment