Saturday 26 December 2015

Big Brother Türkiye Dokunulmazlığı Kim Kazandı

Big Brother Türkiye Dokunulmazlığı Kim Kazandı
Ekranların en sevilen yarışmalarından birisi olan Big Brother Türkiye dokunulmazlık oyunu ile bu akşam ekranlarda. 26 Aralık Cumartesi eleme gecesinde yani bir isim elenecek ve yarışmadan ayrılacak. Eleme listesine giren Gökçen,İdil,Rezan ve Tuğra gelecek olan oylama sonuçlarını beklerken kimin eleneceği ise merak konusu oldu. Bu akşam yapılacak olan dokunulmazlık oyunu ile eleme listesine giren bu 4 isimden bir kişi kendisini kurtaracak. Big Brother Türkiye dokunulmazlık oyunlarının önemi çok büyük öyle ki kazanan bir kişi haftanın finalinde elenmekten kurtulacak.

Big Brother Dokunulmazlık Oyunu: Kablo Kesme Oyunu
Dokunulmazlığı Alan İsim : İDİL
Eleme Potasında ki İsimler : Gökçen, İdil, Rezan ve Tuğra

Bu haftanın yani Big Brother evinin 4. haftasının lideri Sinan olmuştu. Hafta başı yapılan oylamada eleme listesine girecek olan isimler belirlenmişti şimdi ise sıra geldi dokunulmazlık oyununa ve eleme sonuçlarını. Birazdan yapılacak olan oyun ile bir kişi dokunulmazlığı alacak. Bizde sizlere buradan detaylı şekilde dokunulmazlık oyununun detaylarını ve kazanan ismi açıklayacağız.

Eleme Listesinde Kimler Var ? 
Bu hafta eleme listesine daha önce bir kaç kez elemeye kalan İdil ve Gökçen'e eklenen iki isim Rezan ve Tuğra oldu böylece eleme listesinde ki 4 isim Rezan, Gökçen, İdil ve Tuğra olarak belirlendi. Bu akşam dokunulmazlık oyunu ile bir isim dokunulmazlık kazanırken diğer 3 isimden birisi elenecek.


big brother,dokunulmazlığı kim kazandı, 26 aralık cumartesi, big brother dokunulmazlık oyunu ve kazananı,kim dokunulmaz oldu,big brother dokunulazlık kimin oldu,bigbrother kim dokunulmaz oldu

No comments:

Post a Comment