Friday 18 December 2015

Kısmetse Olur Kimler Koruma Altına Alındı 18 Aralık Cuma

Kısmetse Olur Kimler Koruma Altına Alındı 18 Aralık Cuma
Her bölümü ile gündeme bomba gibi düşen Kısmetse Olur programında her hafta olduğu gibi bu hafta da koruma altına alınanlar belli oluyor. 18 Aralık Cuma Kısmetse Olur yeni bölümünde kimlerin koruma altına alındığı ve haftanın birincileri kimler olacak bu günkü bölümde belli olacak. Bizde sizlere anında buradan koruma altına alınanları duyuracağız. İzdivaç programları arasında adından sıkça söz ettiren Kanal D'nin yarışmasında 7 kız 7 erkek yarışıyor.

Cumartesi günleri ise her hafta bir isim yarışmaya veda ediyor. Önceden haftanın finalinde bir gelin ve bir damat adayı yarışmaya veda ediyordu değişen eleme sistemi ile artık yarışmadan bir kişi eleniyor. Elenecek kişi kızlar odasın mı erkekler odasın mı olacağı ise koruma altına alınan çiftten hangisinin daha fazla oy alacağına bağlı. Yarışmadan en son elenen isim Ercan olmuştu onun gitmesinin ardından eve yeni gelen yarışmacı Gürkan olmuştu. Şimdi ise bu hafta kim elenecek ve yerine kim gelecek merakla bekleniyor.

Tüm bu soruların yanıtları Kısmetse Olur 18 Aralık Cuma yeni bölümü ile belli olacak. Ayça ve Emre aşkının son bulması üzerine evde uzun süre bir kaos ortamı oluşmuştu sular yavaş yavaş durulurken Ayça Emre aşkı yeniden alevlenecek mi hep birlikte göreceğiz. Halk oylaması ile haftanın birincileri koruma altına alınıyor.

18 Aralık Kısmetse Olur Koruma Altına Alınanlar 

Kızlardan ? Cansel Çördük
Erkeklerden ? Emre Ubeyli

Koruma altına alınan gelin adayı Cansel ödül için Eser'i seçti, Ayça'dan geçen hafta ayrılan Emre ise ödülünü Murat ve Mehtap'a hediye etti.

Ayça ve Emre Barışacak Mı?
Yarışmacılar ödüle gitmeden önce Seda Hanım, halktan gelen videoları yarışmacılara izletti. Videolarda Ayça ve Emre'nin birleşmesini isteyen izleyiciler Emre Ayça'yı affetmesini istediler. Videonun sonunda ise Ayça, Emre'den özür diledi ve onu affetmesini istedi.

Ayça ve eski nişanlısının yemekte ki görüntülerden sonra orada onları gören insanların mesajları okundu mesajlarda Ayça'nın doğru söylediği yazıyordu. Seda hanımın isteği bahçede Emre'nin Ayça ile konuşması oldu ve Emre sırf halkın ve Seda hanımın isteği üzerine bu isteği kabul etti ancak sadece dinlerim dedi.

Kısmetse Olur yarışmasında ki tüm detayları ve gelişmeleri takip edebileceğiniz Kısmetse Olur Twitter hesabımıza bekleriz. Orada düşüncelerinizi paylaşıp anketlere katılabilirsiniz. Fotoğraflar ve detaylı haberler için sayfamızı takip edin. Desteklediğiniz yarışmacı hakkında bilgilere ulaşın.
 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Bugün neler yaşanıyor ve kimler arasında tartışmalar yaşanıyor hep birlikte buradan inceleyebiliriz. Favori yarışmacı sizce kim ise Kısmetse Olur Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz.

kısmetse olur,koruma altına alınanlar,18 aralık cuma,kimler koruma altına alındı, kısmetse olur koruma altına alınanlar,18 aralık kısmetse olur,koruma altına kimler alındı,kısmetse olur haftanın birincileri

No comments:

Post a Comment