Sunday 13 December 2015

Kısmetse Olur 14 Aralık Pazartesi Yaşananlar

Kısmetse Olur 14 Aralık Pazartesi Yaşananlar 
İzdivaç programları arasında en çok izlenenler arasına giren Kısmetse Olur yarışması 14 Aralık Pazartesi yeni bölümü ile ekranlarda oluyor. Seda Akgül sunumu ile büyük bir seyirci kitlesine ulaşan yarışmada olaylar ve gerilim dinmek bilmiyor. 7 kız 7 erkek aynı evin içinde günlük olaylar içerisinde birbirleri ile aşk yaşıyorlar ve yarışmanın sonunda hem büyük ödülün sahibi olacaklar hemde eşlerini bulmuş olacaklar.

Cumartesi günleri ise haftanın finali ile elemeler yaşanıyor. Bu hafta elenen isim Ercan oldu arkasından yarışmaya yeni katılan isim ise Gürkan oldu. Bir an evvel yeni gelen yarışmacı ile tanışmaya başlayan ev halkı geçtiğimiz haftaya damgasını vuran olayı yani Ayça ve Emre ayrılığını unutmuş gibiydiler. Büyük olay yaratan Ayça'nın eski sevgilisi ile yemek yemesi bir anda evi alt üst etti. Tüm sosyal medya üzerinde AYEM Aşkı hayranları olaya büyük tepki gösterdi. Haftanın finalinde ise yarışmacılar birbirlerine oy verirken bir anda Emre ve Ercan arasında kavga çıktı. Emre sinirlerine hakim olamayıp Ercan'a '' bak çocuk sana gıcığım'' dedi

Kısmetse Olur Pazartesi Yaşananlar 
Yarışmaya yeni katılan damat adayı Gürkan yarışmada ilk kahvaltısını gelinler evinde yaptı. Koyu bir sohpete koyulan gelinler ve Gürkan bir birlerini tanıma aşamasındalar. Geçen hafta Emre ve Ayça aşkı bitmişti elemeden son anda kurtulan Ayça, şimdiye kadar ki elemede hiç adı çıkmamıştı eski nişanlısı ile yemek yemesi Ayça'nın erkekler evinde tepki almasına ve gitmesini istenmesine sebep oldu.

Kırmızı Oda Tahmin Oyunu Kim Kimi Söyledi
Cansel - Eser dedi
Ayça - Serhan dedi
Daniela - Gürkan dedi
Nurçin - Serhan dedi
Melis - Erdem dedi
Mehtap - Murat dedi
Duygu - Serhan dedi

14 Aralık Kısmetse Olur Kırmızı Odaya Kim Kimi Çağırdı
Eser kırmızı odaya Cansel'i çağırdı. Eser döndükten sonra Cansel için uğraşmış ve istediğini almış Cansel ile aşka başlamıştı. Çift kırmızı odada gelecekleri ile ilgili konuştular ve ailelerinin düşüncelerini konuştular.
Tankut kırmızı odaya Daniela'yı çağırdı. Tankut yarışmanın başından beri Daniela'yı tanımaya çalışıyor. Ancak bir adım atamayan ikili bundan sonra ne yapacak yeni gelen damat adayı Daniela'nın aklını karıştırabilir.
Murat kırmızı odaya Mehtap'ı çağırdı. Bir birlerini tanımaya başlayan ikili tanıma evresini ilerletmiş aşka başlamıştı. Mehtap, Murat'a Duygu ile didişmesinin hesabını sordu.
Emre kırmızı odaya Daniela'yı çağırdı. Emre, Ayça ile biten aşkını yorumlayan ve bitmeden önce bu aşk bitecek diyen Dani'yi çağırdı. Emre biten aşkını yorumlamasını istedi.
Serhan kırmızı odaya Cansel'i çağırdı. Eser ile olan aşkını onaylamayan Serhan, Eser için Cansel'i uyardı ve onun canınını sıkmamasını istedi.
Erdem kırmızı odaya Melis'i çağırdı. Yeniden aşka başlayan ve kendilerine yeniden bir şans veren ikili Mehtap'ın yine aralarını bozmaya çalıştığını konuştular.
Gürkan kırmızı odaya Daniela'yı çağırdı. Yeni gelen damat adayı Dani'yi ilk gördüğünde onun gözlerinde bir ışık gördüğünü söylemişti. Gürkan kırmızı odada Tankut ile arasında ki son durumu sordu ve Dani, sadece bir birlerini tanımaya çalıştıklarını söyledi. Gürkan, Dani'ye benden hoşlanıyormusun diye sordu. Dani de seni tanımak isterim diye cevap verdi.

Her bölümü ile gündeme oturan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma gündüz kuşağının en çok izlenenleri arasında yer aldı. İlk bölümlerinde bu kadar çok beğenilmeyen yarışma artık daha fazla izleniyor bunun sebebi ise formatının diğer evlilik programından farklı olmasıdır. Çünkü farklı bir formatı olan Kısmetse Olur programı reytingleri alt üst etmeye devam ediyor.

 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Bugün neler yaşanıyor ve kimler arasında tartışmalar yaşanıyor hep birlikte buradan inceleyebiliriz. Favori yarışmacı sizce kim ise Kısmetse Olur Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI 

Kısmetse Olur Nurçin Kimdir
Kısmetse Olur Dani Kimdir
Kısmetse Olur Erdem Kimdir
Kısmetse Olur Mehtap Kimdir
Kısmetse Olur Ayça Kimdir
Kısmetse Olur Serhan Kimdir
Kısmetse Olur Emre Kimdir
Kısmetse Olur Melis Kimdir
Kısmetse Olur Cansel Kimdir 
Kısmetse Olur Eser West Kimdir
Kısmetse Olur Murat 
Kısmetse Olur Tankut
Kısmetse Olur Duygu
Kısmetse Olur Ercan

kısmetse olur 14 aralık,neler yaşandı,14 aralık kısmetse olur,pazartesi kısmetse olur,kısmetse  olur pazartesi,14 aralık pazartesi kısmetse olur,kismetse olur 14 aralik,pazartesi kismetse olur

No comments:

Post a Comment