Tuesday 29 December 2015

Delibal Filmi Füsun, Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo

Delibal Filmi Füsun, Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo 
Vizyona yeni girmiş olan Delibal filminde Füsun karakterini canlandıran Leyla Lydia Tuğutlu en çok dikkat çeken isimlerden oldu. Delibal filminde öpüşme sahnesi ile gündeme gelen Leyla Lydia Tuğutlu hem güzelliği ile hemde oyunculuğu ile adından söz ettirdi. Çağatay Ulusoy ile baş rolleri paylaşan güzel isim internette en çok aranan isimlerden oldu.

Bizde sizlere bu haberimizde Leyla Lydia Tuğutlu kimdir kaç yaşında kimdir gibi soruların cevaplarını vereceğiz. Delibal Filminde Füsun karakterine can veren oyuncu hakkında detaylı bilgileri burada bulabilirsiniz. Filmin tanıtımlarında bile ilgileri üzerine çekmeyi başaran isim gündeme bomba gibi düştü. 2005'te Best Model of Turkey yarışmasında Best Promising seçilerek 2006'da Çin'de yapılan Miss Tourism Queen International'da 'Princess' ödülüne layık görülen Leyla Lydia Tuğutlu Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışmasında birinci oldu.

Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir
29 Ekim 1989 Berlin doğumlu Türk model ve oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu ilkokula Türkiye’de başladıktan sonra konservatuar eğitimine yarı zamanlı olarak devam etti. Müzik ve keman eğitimi aldığı dönemde bir model ajansında çalışmaya başlayan Leyla Lydia Tuğutlu konservatuarı bırakarak mankenlik yapmaya başladı.Halen İstanbul Üniversitesinde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir.

Adı : Leyla Lydia Tuğutlu
Yaşı : 25
Boyu : 1.76
Kilosu : 60
Doğum Yeri : Berlin
Mesleği : Model-Manken
Eğitim : İstanbul Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı okumuştur.

Delibal Filmi Oyuncuları ve İsimleri
Çağatay Ulusoy - Rol : Baris
Leyla Lydia Tuğutlu- Rol : Füsun
Hüseyin Avni Danyal
Laçin Ceylan
Mustafa Avkıran
Nazan Kesal
Toprak Sağlam
Bahtiyar Engin



delibal füsun,leyla lydia tuğutlu,kimdir,kaç yaşında,delibal füsun kimdir,delibal füsun gerçek adı,leyla lydia tuğutlu kaç yaşında,leyla lydia tuğutlu türk mü,delibal füsun boy kilo

No comments:

Post a Comment