Monday 28 December 2015

Kısmetse Olur 61 Bölüm Neler Oldu, 28 Aralık Pazartesi Neler Oldu

Kısmetse Olur 61 Bölüm Neler Oldu
Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma Kısmetse Olur yeni bölümü 28 Aralık Pazartesi ekranlarda yerini alıyor. Seda Akman sunumu ile gerçekleştirilen yarışmada yer alan 7 kız 7 erkek arasında geçen olaylar anlık olarak ekrana yansıyor. Büyük gelişmeler ve olaylar ile yayınlanan yarışmada ki kavgalar gündeme bomba gibi düşüyor.

Ayça ve Emre aşkı olaylı bir şekilde bitmiş geride kalan aşklar ise olaylı bir şekilde aşklarına devam ettiler. Geçen hafta yarışmaya veda eden Nurçin'in yerine gelen gelin adayı Nur ise evde bomba etkisi yarattı. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken güzel yarışmacı damat adayları tarafından çok beğenildi. Ayça'dan ayrıldıktan sonra hiç bir gelin adayı ile görüşmeyen Emre yeni gelin adayı Nur ile görüşecek mi? Yeni gelen gelin adayı Nur ile Emre'nin yakıştırılması evde yeni bir aşk mı başlayacak diye düşündürdü. Emre ve Nur aşk mı yaşayacak? Emre kırmızı odaya Nur'u mu çağırdı? Bütün bu soruların cevabı bugün Kısmetse Olur'da...

Gürkan ve Daniela'nın birbirlerini tanıması yeniden gelen Burçak'ın evde gerilim yaratmasına sebep oluyor. Gürkan'ın Dani'yi sevmediğini onun kendisi için geldiğini iddia eden Burçak çabalarının sonucunu alabilecek mi? Geçen hafta yaşanan gerilimler bu hafta da etkisini gösterecek mi izleyip göreceğiz.

28 Aralık Kısmetse Olur Yaşananlar 
Yeni gelen gelin adayı Nur, gelinler evinde bomba etkisi yarattı. Gelin adayları ilk günden Nur'un üzerine gittiler ancak Nur sessiz ve sakin bir şekilde karşıladı onları. Damatlar evine kahvaltıya giden Nur, Emre ile birlikte kahvaltı hazırladı ve uzun süre sohbet ettiler. İlk günden bu sohbet ikilinin arasında bir yakınlaşma olur mu diye düşündürdü. Eser'in Nur için yaptığı yorum Cansel'in kıskançlık krizine girmesine neden oldu. Eser ve Erdem, Noel Baba kılığına girdi ve gelinler evine sürpriz yaptı.
28 Aralık Pazartesi Kırmızı Oda Tahminleri
Duygu, Serhan çağırır dedi
Burçak, Tankut çağırır dedi
Daniela, Gürkan çağırır dedi
Nur, Emre çağırır dedi
Melis, Erdem çağırır dedi
Mehtap, Murat çağırır dedi
Cansel, Eser çağırır dedi

28 Aralık Kısmetse Olur Kırmızı Odaya Kim Kimi Çağırdı
Tankut kırmızı odaya Burçak'ı çağırdı. Tankut, her hafta Burçak'ı çağırdığı halde Burçak'ın onu çağırmamasını sordu. Burçak ise Dani'den şikayetçi oldu sürekli onunla uğraştığını söyledi.
Eser kırmızı odaya Cansel'i çağırdı. Cansel, Eser'e Nur hakkında söylediği güzel sözlerin hesabını sordu kırmızı odada gerginlik yaşayan çift aralarını düzeltebilecek mi?
Erdem kırmızı odaya Melis'i çağırdı. Aralarında ki buzları eriten çift kırmızı odada güzel vakit geçirdi. Melis, Erdem'e Serhan ile olan sorunlarını anlattı ve elemede artık onu yazacağını söyledi.
Murat kırmızı odaya Mehtap'ı çağırdı. Mehtap gala gecesi kalan gerginliği devam ettirdi.
Emre kırmızı odaya Nur'u çağırdı. Ayça'dan sonra kimseyi tanımak istemeyen Emre, yeni gelen adayı Nur'u tanımak için kırmızı odaya çağırdı. Nur ve Emre kırmızı odada birbirlerini tanımak için sohbet ettiler. Emre ve Nur arasında yeni bir aşk başlayacak mı izleyip göreceğiz.
Gürkan kırmızı odaya Daniela'yı çağırdı. Birbirlerini tanıma yolunda giden ikili inişli çıkışlı tanımalarını devam ettiriyor. Bazen gerilimli de olsa çift birbirlerini tanıma yolunda iyi gidiyorlar.
Serhan kırmızı odaya Mehtap'ı çağırdı. Serhan, eski nişanlısını unutamadığı için hiç bir gelin adayını tanımayacağını söyledi. İçeride ki bütün gelin adaylarını arkadaşı gören Serhan bugün dertleşmek için Mehtap'ı çağırdı.


Her bölümü ile gündeme oturan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma gündüz kuşağının en çok izlenenleri arasında yer aldı. İlk bölümlerinde bu kadar çok beğenilmeyen yarışma artık daha fazla izleniyor bunun sebebi ise formatının diğer evlilik programından farklı olmasıdır. Çünkü farklı bir formatı olan Kısmetse Olur programı reytingleri alt üst etmeye devam ediyor.

 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Bugün neler yaşanıyor ve kimler arasında tartışmalar yaşanıyor hep birlikte buradan inceleyebiliriz. Favori yarışmacı sizce kim ise Kısmetse Olur Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI 

Kısmetse Olur Nur Kimdir
Kısmetse Olur Dani Kimdir
Kısmetse Olur Erdem Kimdir
Kısmetse Olur Mehtap Kimdir
Kısmetse Olur Ayça Kimdir
Kısmetse Olur Serhan Kimdir
Kısmetse Olur Emre Kimdir
Kısmetse Olur Melis Kimdir
Kısmetse Olur Cansel Kimdir 
Kısmetse Olur Eser West Kimdir
Kısmetse Olur Burçak Kimdir
Kısmetse Olur Murat 
Kısmetse Olur Tankut
Kısmetse Olur Duygu


kısmetse olur,28 aralık pazartesi,neler oldu,28 aralık pazartesi,kırmızı oda ya kim kimi çağırdı, kismetse olur, pazartesi kısmetse olur, 28 aralık emre ve nurun kırmızı odası,

No comments:

Post a Comment