Wednesday 16 December 2015

Kısmetse Olur 16 Aralık Neler Yaşandı - 52.Bölüm Neler Oldu

Kısmetse Olur 16 Aralık Neler Yaşandı - 52 Bölüm Neler Oldu

Kanal D ekranlarının sevilen ve takip edilen yarışması Kısmetse Olur 16 Aralık Çarşamba günü yine bomba gibi olaylarla ekranlarda yerini alıyor. 7 kız 7 erkek aynı evde eşlerini arıyorlar bazen büyük kavgaların yaşandığı evde Duygu ve Ayça'nın kavgası en büyük olaylardan oldu. Haftanın finalinde elenen yarışmacıdan sonra eve yeni katılan isim Gürkan ise yavaş yavaş ortama ayak uydurarak ev içerisinde kendi eşini aramaya başladı. 

Oylama günü yarışmacılar elenmesini istedikleri isimlere oy vererek gitmelerini istediler. Halk oylamasından gelen sonuçlara göre haftanın birincisi kim oluyorsa o odadan kimse elenmiyor. Eğer haftanın birincisi olarak kızlardan birisi daha çok almışsa kızlar koruma altına alınmış oluyor. Giden isim belli olduktan sonra ise yarışmaya yeni bir isim dahil oluyor. 

KISMETSE OLUR 16 ARALIK ÇARŞAMBA NELER YAŞANDI
Dün akşam Erdem ve Melis'in Erdem'in ailesini ağırlaması ve yaşanan olayların etkisi bugünde devam etti. Mehtap ile Melis'in misafirlerin önünde yaşadıkları tartışma gergin olan iki arkadaşın arasını daha fazla açtı. Kısmetse Olur'un 52. bölümünde neler yine ortalık bir birine girdi. Nurçin'in Tankut'u tanıyacağım demesi Duygu'yu çıldırttı. Duygu bu yüzden Nurçin'in üzerine gitti. Bugün kırmızı oda günü ve gelin adayları damat adaylarını kırmızı odaya çağıracak. Seda hanım geldi ve erkekler ile kırmızı oda tahmin oyunu oynadı. İşte erkeklerin kırmızı oda tahminleri

Serhan - Ayça dedi
Murat - Mehtap dedi
Emre - Melis dedi
Erdem - Melis dedi
Eser - Cansel dedi
Gürkan - Daniela dedi
Tankut - Nurçin dedi

Kısmetse Olur 16 Aralık Çarşamba Kırmızı Odaya Kim Kimi Çağırdı
Mehtap kırmızı odaya Murat'ı çağırdı. Mehtap'ın dün Erdem ve Melis'in aile yemeğinde olay çıkartmasını konuştular.
Nurçin kırmızı odaya Tankut'u çağırdı. Dani ile tanışmalarını bitirdikten sonra Nurçin Tankut'u tanıyacağını söyledi.
Duygu kırmızı odaya Tankut'u çağırdı. Geldiği günden beri Tankut ile bir şeyler yaşamak isteyen Duygu, Dani ile tanışmaları bittikten sonra tekrar Tankut'u çağırdı kırmızı odaya. Duygu, Tankut'a kolye aldı ve onu hediye etti.
Melis kırmızı odaya Erdem'i çağırdı. Dün akşam yemekte Erdem'in annesinin Erdem'in eski sevgilisini çok sevdiği ve onunla görüşmesi Melis'in kafasını karıştırdı ve Melis bu durumu Erdem'e sordu. Erdem'in eski sevgilisni anlatması Melis'i sinirlendirdi ve Melis kırmızı odayı terk etti.
Daniela kırmızı odaya Gürkan'ı çağırdı. Eve yeni gelen Gürkan ben Dani'yi tanımak istiyorum dedi ve Dani'nin Gürkan'ı tanımak istemesi Tankut'un tepkisini çekse de ikili birbirlerini tanıma yolunda ilerliyor.
Cansel kırmızı odaya Eser'i çağırdı. Dün Cansel'in dayısı geldikten sonra gerilen çift akşam üzeri tartışmıştı. Cansel, Eser'e ondan soğuduğunu söylemişti ve Eser bunun üzerine senin ve ailenin isteği demişti. Cansel bugün Eser'e senin değişmeni istemiyorum dedi.
Ayça kırmızı odaya Emre'yi çağırdı. Emre ile son bir kez konuşmak istediğini söyleyen Ayça, Emre'den beklediği tepkiyi görebilecek mi? Ayça, Emre'ye en azından selam verelim birbirimize dedi. Emre ise Ayça'ya cevap vermedi.

 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Bugün neler yaşanıyor ve kimler arasında tartışmalar yaşanıyor hep birlikte buradan inceleyebiliriz. Favori yarışmacı sizce kim ise Kısmetse Olur Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI 

Kısmetse Olur Nurçin Kimdir
Kısmetse Olur Dani Kimdir
Kısmetse Olur Erdem Kimdir
Kısmetse Olur Mehtap Kimdir
Kısmetse Olur Ayça Kimdir
Kısmetse Olur Serhan Kimdir
Kısmetse Olur Emre Kimdir
Kısmetse Olur Melis Kimdir
Kısmetse Olur Cansel Kimdir 
Kısmetse Olur Eser West Kimdir
Kısmetse Olur Gürkan Kimdir
Kısmetse Olur Murat 
Kısmetse Olur Tankut
Kısmetse Olur Duygu


kısmetse olur 16 aralık,kısmetse olur çarşamba,kısmetse olur neler yaşandı,kısmetse olur neler oldu,kismetse olur 16 aralik,16 aralık kısmetse olur,kısmetse olur kırmızı oda

No comments:

Post a Comment