Wednesday 16 December 2015

Amanda Cerny Biyografi, Amanda Cerny Fotoğrafları

Amanda Cerny Biyografi, Amanda Cerny Fotoğrafları

Son zamanların en çok aranan ve konuşulan isimlerinden birisi olan Amanda Cerny güzelliği ve fiziği ile adından sıkça söz ettiriyor. Özellikle erkeklerin merak edip aradığı konulardan biri olan Amanda Cerny Fotoğrafları ve Biyografisi gibi soruların yanıtlarını bu haberimizde bulabilirsiniz. Görenleri kendisine hayran bırakan model şu sıralar Amanda Cerny ile Bikini Evrimi adlı videosu ile sosyal medya da fame haline gelmiştir. Sosyal medya takipçi sayısı 2 milyonu aşmış durumda. Profesyonel şekilde fitness yapıyor ve çektiği Vine videoları ile de gündeme geliyor. Amanda Cerny Vine Videolarını da sizlerle paylaşacağız.

Amanda Cerny Pittsburgh doğumlu fakat Florida'da büyüdü ve daha sonra Los Angeles ve California eyaletlerine taşındı. Lise yıllarında kız kardeşi ile bikini modelleri çizmeye ve dikmeye başladı ilerleyen yıllarda yani üniversite yıllarında. Fotoğrafçılık yönünü de geliştirmiştir bu konuda önemli işlere imza atmıştır. Amanda Cerny Bikini Photos en çok aranan konulardan birisi olmuştur. Kendisi bikini denince akla ilk gelen isimlerden birisi olmuştur. Bir videosunda yıllara göre bikininin evrimini her yıla ait bikini ile göstermiştir. Amanda Cerny vücut ölçülerini de aşağıda ki haberimizde bulabilirsiniz.


Amanda Cerny Biyografi

İsim: Amanda
Soyadı: Cerny
Yaşadığı yer: 26 Haziran 1991, Pittsburgh, Pensilvanya
Boy: 5 ft 7in (1.70 m)
Kilo: 125

Yaş : 24
Göz Rengi: Kahverengi - Koyu
Saç rengi: Kahverengi - Koyu
Astrolojik Burcu: Yengeç
Milliyet: Amerikan
Meslek: Model

Ölçüleri :
Göğüs : 94
Bel : 64
Kalça : 91


amanda cerny,amanda cerny kimdir,amanda cerny boy,amanda cerny kilo,amanda cerny fotoğrafları,amanda cerny foto,amanda cerny ölçüleri,amanda cerny kaç yaşında,amanda cerny who is,amanda cerny photos,amanda cerny height,amanda cerny nereli,amanda cerny vücut ölçüleri

No comments:

Post a Comment