Sunday 20 December 2015

Acı Aşk Melek Kimdir, Boy Kilo Yaş ve Fotoğrafları

Acı Aşk Melek Kimdir, Boy Kilo Yaş ve Fotoğrafları
Bu sezon yeni başlayacak olan dizilerden birisi olan Acı Aşk dizisi fragmanları ile ekranlarda yerini alan diziler arasında. Show Tv Acı Aşk dizisi çok yakında ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Oyuncuları ile ve konusu ile büyük merakla beklenen dizide Acı Aşk Melek Kimdir gibi sorular aranan ve merak edilenler arasında yerini aldı. Bizde sizlere bu haberimizde yeni dizi Acı Aşk oyuncularından bahsedeceğiz.

Dizinin yapımını TMC, yapımcılığını ise Erol AVCI’nın üstlendiği ve senaryosunu da Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol’un kaleme aldığı Acı Aşk dizisinin müziklerini Kıraç yaptı. Acı Aşk'ın Yönetmen koltuğu ise M. Çağatay Tosun'un. Acı Aşk dizisinde rol alan usta isimler ise şu şeklde ; Selin Şekerci, Seçkin Özdemir, Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz,  Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkan Can,’ın  da kadrosunda bulunduğu ,Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı ve Türkü Turan.

Acı Aşk Melek Kimdir
SEZGİ SENA AKAY KİMDİR 
Acı Aşk dizisinde Melek karakterine can veren isim Sezgi Sena Akay 1992 İstanbul doğumludur. Oyunculuğa yeni yeni adım atan başarılı model güzelliği ile dikkat çeken isimlerden birisi oldu. 2012 yılında katıldığı güzellik yarışması olan Best Model Of The World 2012 yarışmasında birinci olmuştur. Sezgi Sena Akay 14 yaşından bu yana modellik yapmıştır şimdi ise Acı Aşk dizisi ile oyunculuğa adım atmıştır.

Adı : Sezgi Sena Akay
Yaşı : 23
Doğum :1992 İstanbul
Boy :1,80
Kilo : 55
Meslek : Model, Oyuncu



acı aşk melek,acı aşk melek kimdir,acı aşk melek gerçek ismi,gerçekte kimdir,aci ask melek,aci ask melek kimdir,acı aşk melek fotoğrafları

No comments:

Post a Comment