Tuesday 29 December 2015

2016 Yılbaşı Mesajları, Yeni Yıl Sms

2016 Yılbaşı Mesajları, Yeni Yıl Sms
Bir yılı daha geride bırakmaya sayılı günler ve saatler kala herkes o anı sevdikleri ile kutlamak yada bir mesaj ile hatırlamak ister. Bizde sizlere sevdiklerinizin yeni yılını kutlamanız için atabileceğiniz yılbaşı mesajlarını bir araya getirdik. Birbirinden güzel yılbaşı mesajları sizlerin sevdiklerinizi hatırlamanızı ve sms ile de olsa mutluluklarını paylaşmanıza yarayacak. Burada vereceğimiz yilbasi mesajlarini dilerseniz sosyal medya üzerinde de kullanabilirsiniz. Facebook yılbaşı sözlerini paylaşabileceğiniz bir yer. İsterseniz Facebook, Twitter gibi ağlardan sevdiklerinizin yeni yılını kutlayabilirsiniz.

2016 Yılbaşı Mesajları

Bu dünyada mutlu olan insanlar; ayağa kalkıp istedikleri koşulları arayan, bulamazlarsa da yaratan insanlardır. Nice mutlu yıllar sana yakışacaktır..

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara!

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılı kutlu olsun.
Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar! 

Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2016 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun. Yine yeni bir yıl var kapımızda.

2016 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle, iyi seneler!  2016 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2016 yılının tüm olumsuzluklarını bize unuttutabilsin..

İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle.. Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. 

Nice Yıllara! Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

SEVGİLİYE YILBAŞI MESAJLARI

Yeni yılın ilk saatlerinde seninle birlikte değilim ama, yüreğim ve bütün olumlu düşüncelerim seninle birlikte. Yeni Yılın Kutlu Olsun Aşkım.

Yeni yılın bize ve tüm sevdiklerimize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar canım.

Yeni Yıl, Herşeyi Yenilesin! Bir Sen Eskisi Gibi Kal Birtanem… Mutlu Senelere
Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle. En içten aşkımla.

Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Aşkım.

Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle. 2016 yılın kutlu olsun nice mutlu yıllara.

Her yeni yıl bir başka güzel. 2016 yeni yıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeni yılınız kutlu olsun.




yılbaşı mesajları,yeni yıl sms,yilbasi mesajlari,yılbaşı sms,2016 yeni yıl kutlama mesajı,yılbaşı kutlama mesajları,yılbaşı smsleri

No comments:

Post a Comment