Sunday 29 November 2015

Kısmetse Olur 30 Kasım Pazartesi Yaşananlar

Kısmetse Olur 30 Kasım Pazartesi Yaşananlar 
Ekranların en sevilen izdivaç programından biri olan Kısmetse Olur 30 Kasım Pazartesi yeni bölüm ile ekranlarda yerini alıyor. Bu bölümde neler olacak ve kırmızı odaya kim kimi çağıracak merakla bekleniyor. Cumartesi günü yaşanan eleme ile yarışmaya veda eden isim Ceyda olmuştu. Erkekler evinden ise elenen olmadı. Kısmetse Olur yeni eleme sistemi ile artık yarışmadan elenecek olan kişiyi belirleyen faktör seyirci oyları ile 10 bin tl ödül kime gidiyorsa gelin yada damat adayı elenmiyor. Bu hafta Serhan yarışmacılar tarafından adı en çok söylenen isim olmuştu.

Fakat ödülün erkekler evine gitmesi ile erkekler evi koruma altına alınmış oldu ve Serhan yarışmada kaldı. Tankut ve Cansel halk tarafından koruma altına alınan iki isim oluştu. Yeni sisteme göre bu iki isimden en çok oy alan kişinin evi koruma altına alınıyor. Tankut en çok oyu alan isim olunca elemeye kalan Serhan korunmuş oldu. Böylece yarışmaya veda eden isim Ceyda olmuştu. Erkekler evine yeni damat gelmedi çünkü erkekler evinden elenen olmadı.

Kısmetse Olur 30 Kasım Neler Yaşandı
Yarışmaya yeni dahil olan Hazal Fatma'nın erkekler evinde ilk yaşadığı izlenimleri anlattı. Geçen hafta eleme sisteminde değişikler oldu en çok sms oyunu alan evden yarışmacı elenmiyor. Erkekler evi en çok sms oyunu aldı ve Serhan elemeden son anda kurtuldu ve yarışmanın en başından beri evde olan Ceyda yarışmaya veda eden isim oldu.

Erdem ile ilişkiye başlayan Cansel geçen hafta Eser ile yakınlaşmaya başlamıştı bu durum Eser ve Erdem'in arasında büyük gerginlik olmasına neden oldu. Eser'in her fırsatta Cansel'e yakınlık göstermesi her fırsatta onun yanında olması Erdem'i çok fazla rahatsız olmasına neden oldu. Cansel ile Eser'in yakınlaşması Erdem ve Cansel aşkını nasıl etkileyecek.

Erdem ve Eser Neden Tartıştı
Erdem ve Eser arasında Cansel yüzünden yine gerginlik çıktı Erdem her şeyin bu hafta netleşeceğini söylemesi Eser'in de lafa girmesi Erdem'in gerginlik çıkarmasına neden oldu. Eser'in eve yeniden girmesi bütün dengeleri değiştirdi. Erdem'in Eser'e sus demesi gerginliğin tırmanmasına sebep oldu.
Serhan, Eser'e öğütler verdi tartışma olmasın diye Eser'i uyardı ve ihtar almaması için onu uyardı.

Serhan ile Murat'ın yüzleşmesi Serhan'ın gerilmesine neden oldu Serhan ihtarlarından dolayı herkesin onun elinin kolunun bağlı olduğunu düşündüğünü açıkladı. Murat, Serhan'a benimle ilgili şaka yapma bir daha diye rica da bulundu.

Erdem ve Melis'in sarılması Cansel'in sert tepki vermesine neden oldu dostça olduğunu açıklayan kızlara karşılık Cansel dostça olmadığını düşündüğünü söyledi. Bunun üzerine Melis, Cansel'e Eser'e dönmek için bahane arama diye çıkıştı. Bunun üzerine Cansel empati yapılmasını istedi. Eser'de erkekler evinde Erdem'in Melis'i teselli etmesi üzerinden yorum yapması evde ki gerginliği tırmandırdı. Erdem, Eser'in üzerine yürüdü ve kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Cansel kırmızı odadan çıktıktan sonra Melis'e sen dostmusun düşmanmısın ben anlamadım sen orda ağlarken Erdem'in yanına geleceğini biliyordun bilerek ağladın ama Erdem beni çağırdı rengini belli et diyerek Melis'e çıkıştı. Melis ben orda dost gibi yaklaştım dese de Cansel sizin dost olmanız mümkün değil dedi.

Erdem kırmızı odadan çıktıktan sonra Eser ile konuştu ve Cansel'e bir daha şans vermeyeceğini söyledi. Cansel'in Eser'den hoşlandığını evde kalmak için onu kullandığını düşünen Mehtap ve Melis'in haklı çıktığını söyledi. Eser'e sen Cansel'i kazanmak için beni kaybettin diyen Erdem'in sözlerine dayanamayan Eser gözyaşlarına boğuldu. Eser, Erdem'den özür diledi. Erdem bu özürü kabul etmeyeceğini açıkladı.

Serhan ve Daniela Neden Tartıştı
Serhan gelinler evine geldiğinde Daniela'ya eve geri döndüğünde kırmızı odada Tankut'a tespih hediye ederken ben maço değil adam istiyorum sözlerinin hesabını sordu. Bunu üzerine Dani ve Serhan büyük bir tartışma yaşadı.

30 Kasım Pazartesi Kırmızı Oda Tahmin Oyunu Kim Kimi Söyledi
Duygu - Tankut dedi
Cansel - Eser dedi
Hazal - Ercan dedi
Ayça - Emre dedi
Melis - Serhan dedi
Daniela - Tankut dedi
Mehtap - Tankut dedi

Tahmin Oyununu Kim Kazandı Kim Kaybetti 
Cansel Eser dedi Eser çağırdı kazandı.
Ayça Emre dedi Emre çağırdı kazandı.
Hazal Ercan dedi Ercan çağırdı kazandı.
Mehtap Tankut dedi Tankut çağırdı kazandı.
Duygu Tankut dedi Murat çağırdı kaybetti.
Melis Serhan dedi kimse çağırmadı kaybetti.
Daniela Tankut dedi kimse çağırmadı kaybetti.

30 Kasım Pazartesi Kırmızı Odaya Kim Kimi Çağırdı
Erdem kırmızı odaya Cansel'i çağırdı. Erdem, Cansel'e hesap sordu. Eser'in gelmesi birşey değiştirmeyecek diyerek Eser'in gelmesini söyleyen Cansel'in romantik yemeği Eser ile paylaşması ve korumayı Erdem'e vermesi Cansel'in ikili oynadığını düşündüğünü söyledi Erdem. Cansel ise Melis'i teselli etmesini Erdem'in Melis'e karşı içinde birşey olduğunu düşündüğünü söyledi. Erdem, Cansel'in oynadığını söyledi. Cansel ise Erdem'e senin içinde bir duygu olduğunu düşünmüyorum diyerek açıklamada bulundu.
Emre kırmızı odaya Ayça'yı çağırdı. Yarışmanın başından beri istikrarlı bir şekilde birbirlerini çağıran ve bir aşka başlayan çift geçen hafta ki gerginliklerini Ayça'nın sürprizi ile barıştı kırmızı odada Dani'nin Ayçe Emre yazısını silmesini konuştular.
Murat kırmızı odaya Duygu'yu çağırdı. Murat geçen hafta konuşmalarına rağmen Duygu'nun elemede onun adını tekrar yazmasının hesabını sordu. Duygu bu seni neden rahatsız etti sende beni yazdın dedi. Duygu kırmızı oda aşk yeri beni niye yazdın yeri değil beni bir daha bu yüzden çağırma diyerek kırmızı odayı terk etti.
Ercan kırmızı odaya Hazal'ı çağırdı. Ercan geçen hafta Ceyda'nın Adnan'dan hoşlandığını ve onu bekleyeceğini öğrenince Ceyda ile başlayan aşkını bitirdi ve yeni gelen Hazal'ı tanımak için kırmızı odaya çağırdı ve iki yarışmacı adayı kırmızı odada birbirlerini tanıdı.
Eser kırmızı odaya Cansel'i çağırdı. Cansel için geri döndüğünü ve onu bırakmayacağını söyleyen Eser evde ki problemleri söyledi ve bunun nedeninin Cansel'i kararsızlığından dolayı olduğunu açıkladı. Cansel de bu kararı vereceğini söyledi artık kafasının karışık olmadığını ve kafasında ki bulanıklığın gittiğini söyledi.
Tankut kırmızı odaya Mehtap'ı çağırdı. Tankut, yarışmanın başından beri Dani'yi tanımak istediğini Mehtap'a ve Duygu'ya da umut vermediğini söyledi. Geçen Cuma, Mehtap'ın ağlaması Tankut'un üzerinde durduğu soru oldu. Kıskançlıktan mı ağladın diye sordu. Şuanda Dani'yi tanımak istiyorum sana umut vermek istemiyorum dedi.
Serhan kırmızı odaya Cansel'i çağırdı. Erdem ve Eser arasında ki karışıklığı çözmek için Cansel'i çağıran Serhan bu durumu çözebilecek mi? Serhan, Eser'in duygularından emin olduğunu söyledi elenirken Serhan'a Cansel'e karşı hislerini anlattığını açıkladı. Serhan, Cansel'in artık bir karar vermesi gerektiğini söyledi.

Her bölümü ile gündeme oturan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma gündüz kuşağının en çok izlenenleri arasında yer aldı. İlk bölümlerinde bu kadar çok beğenilmeyen yarışma artık daha fazla izleniyor bunun sebebi ise formatının diğer evlilik programından farklı olmasıdır. Çünkü farklı bir formatı olan Kısmetse Olur programı reytingleri alt üst etmeye devam ediyor.

 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Bugün neler yaşanıyor ve kimler arasında tartışmalar yaşanıyor hep birlikte buradan inceleyebiliriz. Favori yarışmacı sizce kim ise Kısmetse Olur Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz.


kısmetse olur, 26 kasım perşembe, neler oldu,kısmetse olur bugün neler oldu

No comments:

Post a Comment