Saturday 28 November 2015

Big Brother Liderlik-Dokunulmazlık Oyunu 28 Kasım Cumartesi

Big Brother Liderlik-Dokunulmazlık Oyunu 28 Kasım Cumartesi
Star Tv ekranlarında büyük bir gösteriş ile başlayan Big Brother Türkiye yarışması ilk bölümü ile ekranlara geldi. Herkes nasıl bir yarışma olduğunu ve yarışmacılarının kimler olduğunu merak ederken tüm sorular 28 Kasım Cumartesi günü yanıt buldu. Asuman Krause sunumu ile gerçekleştirilen yarışmanın ilk bölümünde yarışmacılar tanıtıldı. Her biri üçerli ve dörderli gruplar halinde Big Brother Evine giriş yaptılar.

Hem birbirlerine hemde eve alışmaya çalışan yarışmacılar tanışma faslında oldukça çok eğlendiler. Hepsi farklı karakterler olan yarışmacılar arasında bir isim var ki onu daha önceden tanıyoruz. Bu Tarz Benim İdil şimdide Big Brother yarışmasında yarışıyor. 8 kız ve 8 erkekten oluşan yarışmacılar eve giriş yaptılar ve ilk oyun geldi çattı. Big Brother liderlik oyununu kim kazandı, Big Brother kim dokunulmaz oldu bu haberimizde sizlere bu detayları vereceğiz. Bu oyunda lider olan ilk haftanın lideri olacak ve ilk eleme gecesinde dokunulmaz olacak.

Oyun : Hareket eden duvarda son kalan kişi olmak
Ödül : Özel bir oda ve dokunulmazlık
Kazanan : Oktay
Zorlu geçen oyunun galibi Oktay oldu. Big Brother 28 Kasım Dokunulmazlık oyununu Oktay kazandı.

Dokunulmazlık oyununu kazanan Oktay'a 3 kişi seçmesi söylendi. Vereceği isimlerin başına neler geleceğinden habersiz olan Oktay kendisinden istenen üç isimi Arsel, Gökçen ve Onur olarak seçti. Bu isimler üç farklı küre etrafından toplandılar. Küre seçimleri yapan bu üç yarışmacıdan Arsel eleme listesini girdi. Gökçen dokunulmazlık kazandı ve Onur ise ceza aldı. Onur'un cezası ise 6 saat cam fanusta kalma cezası oldu.

Arsel' e küreden eleme potasına girme çıktı.
Gökçen'e küreden dokunulmazlık çıktı.
Onur'a küreden ceza çıktı.

big brother dokunulmazlık,big brother liderlik,big brother kim lider oldu,big brother 28 kasım cumartesi,big brother ödül oyunu,big brother türkiye ilk liderlik oyununu kim kazandı,big brother dokunulmazlık oyunu,28 kasım cumartesi

No comments:

Post a Comment