Monday 30 November 2015

Big Brother 2.Bölüm Neler Yaşandı (30 Kasım Pazartesi)

Big Brother 2.Bölüm Neler Yaşandı (30 Kasım Pazartesi)

Star Tv ekranlarında çok kısa bir süre önce başlayan ve ilk bölümü ile oldukça büyük dikkat eçeken yarışma Big Brother Türkiye yeni bölümü ile 30 kasım pazartesi saat 11:00'de ekranlarda yerini aldı. Bizde sizlere ve yarışmayı kaçırıp izleyemeyen okurlarımıza Big Brother yeni bölümde neler oldu. Yarışma yapıldı mı ve kimler ne konuştu gibi detayları buradan sizlere anlık ve güncel olarak bildireceğiz. 8 kız 8 erkek yarışmacı ilk bölümde evlerine gruplar halinde girdiler ve birbirleri ile tanışmaya başladılar. Eve alışmayan çalışan yarışmacılar aynı zamanda birbirlerine de alışmaya çalıştılar. 

Big Brother internet üzerinden 7/24 izlenebiliyor. Eğer sizde Big Brother internet üzerinden izleme ile ilgili sorunlar yaşıyorsanız bir sonraki haberimizi okuyarak bilgi alabilirsiniz. Bugün 2.bölmü yayınlanacak olan yarışma artık her gün kanal d ekranlarında seyirci ile buluşacak ve cumartesi günleri ise elemesi yapılacak. Her an bir yarışma gelebilir ve evde ki yarışmacılar kendilerini zorlu bir mücadelede bulabilirler.

Big Brother 2.Bölüm Neler Yaşandı
Big Brother evinin tanıtımı ile başlayan il bölümde evin her yeri izleyiciye gösterildi. Evin İçinde yok yok, spor salonu, yüzme havuzu eğlence odası, haftanın lideri için lider odası ve dış dünyayı yani gök yüzünü gören tek yer bahçe, yarışmacılar için her şey düşünülmüş. 100 gün boyunca 16 yarışmacı hiç sıkılmayacak gibi gözüküyor. Erkekler ve kızlar odası ayrı odalarda gece görüşü kameralar var ve yaptıkları her şey kameralar tarafından izlenecek.

Big Brother evinin ilk görevi liderlik görevi oldu ve yarışma ile haftanın lideri seçildi. Duvarda duran yarışmacılar duvarın onları zorlaması ile yarışmacıların iradeleri çok zorlandı ve yarışmacılar bir bir duvardan düştü ve haftanın lideri Oktay oldu. İlk hafta dokunulmazlık ödülünü kazanan Oktay bir hafta boyunca liderlik odasında kalacak. Big Brother'ın Oktay'a verdiği ilk görev başına iyi veya kötü işler gelebilecek üç kişi seçmesini istedi ve Oktay, üç kişi seçti Arsel, Onur ve Gökçen'i seçti. Bu üç yarışmacı başlarına gelecek iyi veya kötü şeyleri seçtikleri küreler ile belirlediler. Arsel eleme listesine girdi, Gökçen dokunulmazlık sahibi oldu. Onur ise ceza yani 6 saat cam fanus cezası aldı.

Yarışmanın ilk gününden Oktay'ın verdiği isimlerden sonra ev halkı bölünmelere başladı eleme listesine giren Arsel, Oktay'ın iyi niyetle söylemediğini Onur fanusta geçirdiği geceden Oktay'ı suçlayarak evde bölünmelere sebep oldu. Onur'un cezası sırasında ceza almasını sağlayan Oktay, Onur'un yanına hiç uğramadı Onur'a ceza süresince kızlar destek oldu. Ceza süresince Onur'un tek yiyeceği olan mısır gevreğini ceza almasını sağlayan Oktay bitirince Onur'un cezası iki katı oldu.

Bavulları gelen yarışmacılar evde 100 gün kalabilmek için hazırlıklarını yaptılar. Galatasaray'ın eski fubolcusu olan Ali Çoban'ın kızı Çağla babasının olduğu afişi çıkarınca duygulandı babasının resmine her baktıkça duygulanan yarışmacıya arkadaşları destek oldu. Bir yıl önce babasını kaybeden Çağla evde duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu.


big brother,2.bölüm, 30 kasım pazartesi, big brother türkiye,neler oldu,neler yaşandı, 30 kasım pazartesi big brother,big brother yeni bölüm,big brother yeni bölümde neler oldu

No comments:

Post a Comment