Monday 30 November 2015

Kısmetse Olur 1 Aralık Neler Oldu

Kısmetse Olur 1 Aralık Neler Oldu
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi ile izlenen evlilik yarışması Kısmetse Olur 1 Aralık neler oldu kırmızı odaya kim kimi çağırdı gibi tüm detaylar bu haberimizde sizlerle olacak. 7 kız ve 7 erkek bir evde eşlerini arıyorlar. Bazen gergin anlar yaşansa da büyük ilgi ile izlenen Kısmetse Olur yarışmasının son bölümünde evde neler yaşanıyor anlık olarak buradan sizlere sunulacaktır. Sizde eğer yarışmayı izleyememiş ve kaçırmışsanız detayları buradan öğrenebilirsiniz. Salı günü yarışmada yaşananlar ise yarışma saatinde aşağıda sizlerle olacak.

Son elenen isim olan Ceyda'nın elenmesi üzerine yarışmaya yeni dahil olan Hazal Fatma hem eve hemde diğer yarışmacılara alışmaya başladı ve yarışmaya dahil oldu. Değişen eleme sistemi ile eve yeni gelen erkek yarışmacı olmadı. Çünkü artık halk oylaması ile ödülü alan kişinin evi koruma altına alınıyor ve o odadan kimse elenmiyor. Geçtiğimiz haftanın erkekler evinden Tankut halk oylaması ile haftanın birincisi olmuştu böylece elemeye kalan Serhan'da otomatik olarak koruma altına alınmış oldu ve elenmekten kurtuldu. Bu yüzden evden giden damat adayı olmadığı için yeni gelen damat adayı da olmadı.

Kısmetse Olur 1 Aralık Salı Yaşananlar 
Güne kahvaltıya başlayan gelin adayları Hazal'ın yaptığı mıhlama ile güzel bir kahvaltı geçirdiler Melis, Hazal'ın yaptığı mıhlamadan damatlar evine de götürdü ve Erdem için getirdim dedi. Damatlar evinde Emre'nin getirdiği sucuklar gelinler evinde çok konuşuldu neden gelinler evine de getirmediler diyen kızlar bu duruma baya içerlemişler.

Gelin adaylarından Dani ve damat adaylarından Tankut'un annesi eve ziyarette bulundu. Daniela'nın annesi dün Serhan'ın Dani'ye bağırmasını söyledi ve kızdı. Bunun üzerine Serhan kendini savundu ve adamlığına laf edildiğini bu yüzden o şekilde çıkıştığını söyledi. Bunu üzerine Murat'ın lafa girmesi Murat ile Serhan arasında gerginlik yaşamasına sebep oldu. Dani'nin annesi Tankut ile baş başa görüşürken Tankut'un annesi de Dani ile baş başa görüştü. İki annede bir birleri ile görüşmelerini istedi. Dani'nin annesi ve Tankut gelinler evine gitti, iki anne, Tankut ve Dani baş başa görüştüler. Serhan'ın Dani'ye bağırmasını konuşup Serhan'ı eleştirdiler.

Duygu Neden Ağladı 
Duygu'nun ağlaması bütün yarışmacıları üzdü Murat ile yaşananlar daha sonra Tankut ile görüşmesi Tankut'un Duygu'yu dost görmesi ve Dani ile görüşmesi, Tankut'un ve Dani'nin annelerinin görüşmesi Duygu'nun yoğun duygular yaşamasına ve uzun süre ağlamasına sebep oldu. Bu durum erkekler evinde de tepkilere neden oldu. Ayça, Duygu'nun kendi damat adaylarının kendinden küçük adaylara yöneldiğine içerlediğini ve bu yüzden ağladığını açıkladı.

Erdem Cansel Aşkı Bitti Mi ? 
Erdem ve Cansel'in aşkı bitti mi Erdem  ve Melis aşkı yeniden mi başlayacak Eser ve Cansel aşkı başladı mı? Erdem ve Cansel'in kırmızı odada tartışması Cansel'in Eser'e iyice yönelmesine sebep oldu. Erdem'in Melis'i teselli etmesi ve her fırsatta Melis ile görüşmesi Cansel'in ondan uzaklaşmasına ve Eser ile bir şey başlamasına sebep oldu. Cansel, Eser gelmeseydi ben net çizgimi çekerdim Eser'den başkası bunu yapamazdı dedi.

 Mehtap'ın Cansel'i uyarması Eser'in aşkına inanmadığını Erdem'de devam etmesini söylediği görüntüler erkekler evinde de olay yarattı. Mehtap Cansel'e ekran önünde ki erkeklere güvenmediğini ve sevdiği kızı başka bir erkekle mutlu gören erkeğin aşkına inanmam demesi evde büyük gerginlik yaşamasına sebep oldu.

Erdem'in Cansel ile ilgili açıklamaları çiftin arasında ki herşeyi bitirdi Erdem Cansel'in oynadığını ve evde kalmak için böyle bir şey yaptığını söylemesinin üzerine Cansel eğer ben evde kalmak isteseydim tepki alacağımı bile bile içimden geleni yapmazdım diyerek açıklamada bulundu.

Her bölümü ile gündeme oturan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma gündüz kuşağının en çok izlenenleri arasında yer aldı. İlk bölümlerinde bu kadar çok beğenilmeyen yarışma artık daha fazla izleniyor bunun sebebi ise formatının diğer evlilik programından farklı olmasıdır. Çünkü farklı bir formatı olan Kısmetse Olur programı reytingleri alt üst etmeye devam ediyor.

 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Bugün neler yaşanıyor ve kimler arasında tartışmalar yaşanıyor hep birlikte buradan inceleyebiliriz. Favori yarışmacı sizce kim ise Kısmetse Olur Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz.



kısmetse olur 1 aralık,neler oldu,salı,kismetse olur,neler yaşandı,kısmetse olur 1 aralık salı,kısmetse olur yeni bölüm,kısmetse olur yaşananlar,kısmetse olur son bölüm neler oldu,1 aralık kısmetse olur

No comments:

Post a Comment