Friday 12 June 2015

Play Doh Prenses Sofia Takı Tasarımı Oyun Hamuru Seti Amulet & Jewels Vanity

Hamur Abla Oyun Hamuru TV Kanalında yine harika bir oyun hamuru seti ile karşınızda! İşte Play Doh Disney Prensesi Sofia The First Takı Tasarımı ve Süsleme oyun hamuru oyuncak oyun seti sizlerle!

En güzel oyun hamuru, sürpriz yumurta ve oyuncak videoları için kanalıma hemen tıkla abone ol:  http://goo.gl/YKlpx4

Oyun Hamuru TV kanalımda en güzel oyun hamuru setlerini tanıtmaya devam ediyorum. Türkiye'nin en büyük oyun hamuru seti oyuncak açma videolarına yine harika bir oyun hamuru seti ekliyoruz!

Play Doh 2015 yeni oyuncak seti serisinde Sofia The First, takı tasarımı ve süsleme oyun hamuru setini açtım. Videomda bu set ile neler yapabileceğini görebilirsin.

Harika bir tasarıma sahip bu oyuncak oyun hamuru oyun setini gerçekten çok beğendim. Mükemmel bir aynası ve oyun hamuru şekilleri ile küpe, kolye ve bilezik gibi şeyleri kolayca yapmanıza imkan veren oyuncakları var.

Play Doh kendi sitesinde bu ürün için: "Minik kızlar bu setle kendilerini Disney Junior'un sevilen kahramanı Prenses Sofia gibi hissedecek. Gerçekten takabilecekleri taç, kolye, bilezik ve yüzük gibi aksesuarları Play-Doh oyun hamurlarından yaptıkları muhteşem mücevherlerle süsleyebilecekler. Arka yüzünde Sofia'nın resminin olduğu aynada kendilerini seyredebilecekler. Sete 3 renk oyun hamuru dahil." diyor.


No comments:

Post a Comment