Friday 29 May 2015

Play Doh Oyun Hamuru 100 Sürpriz Yumurta Oyuncak Açımı

Hamur Abla Oyun Hamuru kaplı 100 sürpriz yumurta açıyor. Evet! tek seferde 100 farklı oyun hamurundan oyuncak içeren en büyük sürpriz yumurta oyuncak videosunu birlikte açıyoruz.

En güzel oyun hamuru, sürpriz yumurta ve oyuncak videoları için kanalıma hemen tıkla abone ol:  http://goo.gl/YKlpx4

Oyun Hamuru TV kanalımda Oyun Hamurundan Sürpriz Yumurta videolarımda 100 oyuncak açarak tek seferde 100 farklı sürpriz  yumurta oyuncağı açtım. En sevdiğim mini figürleri özenle seçip renkli play doh oyun hamurlarının içine sakladım. Ve hepsini karışık bir şekilde hamur yumurtalardan çıkardım. 100 farklı en güzel mini oyuncak figürleri içeren bu play doh yumurta videomu umarım beğenirsin.

100 sürpriz yumurta videomda en fazla Pokemon karakterlerine yer verdim. Pokemon çizgi filminin çılgın ve eğlenceli karakterlerini özenle seçtim ve biriktirdim. Bu videoyu hazırlamadan önce seçtiğim oyuncak figürleri tek tek toplayarak size tek seferde en büyük sürpriz yumurta oyuncak videosunu hazırladım. Rengarenk hamurlarla süslediğim bu güzel oyuncaklarıda umarım beğenirsin:)

En güzel ve en çok oyuncakların olduğu sürpriz yumurta videolarıma mutlaka göz atmalısın. 1000 lerce Farklı ve birbirinden eğlenceli oyuncakların yer aldığı sürpriz yumurtalar hamur abla ile her zaman sizlerle.


Oyun Hamuru TV İletişim Adresleri | Social Links:
► Google + : http://www.google.com/+oyunhamurutv
► Blog: http://oyunhamurutv.blogspot.com.tr
► Facebook: https://www.facebook.com/oyunhamurutv
► Instagram: http://www.instagram.com/oyunhamurutv
► Twitter: http://www.twitter.com/oyunhamurutv
► Web: http://www.oyunhamurutv.com

100 Sürpriz yumurta açma videosu oyun hamurundan play doh eggs 10 surprise eggs video oyun hamuru tv izle


No comments:

Post a Comment